Újra megnyitotta kapuit a Bölcs Várban található PABooks könyvesbolt

Hírek2020. jún. 26.Növekedés.hu

A néhány hetes szünet után friss kínálattal, egyedi könyvritkaságokkal várja olvasóit és az érdeklődőket a Pallas Athéné Könyvkiadó exkluzív könyvesboltja minden nap 10.00 és 18.00 óra között. Aki egy aktuális nemzetközi bestsellert olvasna vagy a legnagyobb külföldi egyetemek könyveit lapozgatná, esetleg rajong az egyedi, stílusos dísztárgyakért, az mindenképp nézzen be a Bölcs Vár közel 800 éves falai közt található könyvesboltba!

A kiadó könyvesboltja számos témakörben kínál számunkra olvasnivalót, de különösen azoknak érdemes betérniük, akik a magyar kultúra értékei mellett gasztronómiai és művészeti kiadványokat keresnek (főleg idegen nyelven). A Pallas Athéné Könyvkiadó küldetése, hogy

a közgondolkodás formálásának aktív szereplőjeként innovációra inspiráló gondolatokat és új ötleteket közvetítsen a hazai olvasóközönség számára.

Ezért a boltban a számos világhírű kiadó (például Taschen, Thames&Hudson, Phaidon) színes kötetei és albumai mellett a kiadó saját kiadású könyvei is elérhetőek. Ezek elsősorban közgazdasági, pénzügyi, geopolitikai, menedzsment, illetve a fenntartható fejlődés témáit ölelik fel. Ezek a kötetek a legnagyobb Borostyán Ligás egyetemi kiadók (Princeton, Harvard, MIT, Stanford, Cambridge) legfrissebb nemzetközi bestsellereinek magyar nyelvű kiadásai, így hiánypótló jelentőségűek a magyar közönség számára.

A boltban a kiadó törzsvásárlói klubjához is csatlakozhatunk: minden ötödik könyv után választhatunk egy kiadványt ajándékba, de a születésnapunkra is kaphatunk extra „pontokat”. De nem csak emiatt érdemes betérni üzletünkbe, hiszen a Könyv+Kávé akció keretében minden könyvvásárlás után egy finom kávéra is vendégünk lehet!

Az üzlet modern, minimalista belső enteriőrje és az eredeti középkori épületrészek fúziója az otthonosság melegségével fogadja a látogatókat, akik kényelmes fotelekben elhelyezkedve lapozhatnak bele egy-egy nemzetközi sikerkönyvbe, vagy mélyedhetnek el egy érdekes külföldi könyvritkaságban.

A páratlan könyvkínálat mellett exkluzív ajándéktárgyak közt is válogathatunk a hagyományos és a modern értékek találkozása jegyében. Az egyedi készítésű, elsősorban Magyarország kulturális örökségét és kreativitását népszerűsítő kézműves termékek közt megtalálhatjuk a Folqa nemzetközileg is elismert figuráit, a Malinovka vicces és ötletes noteszeit, határidőnaplóit és a Dots&Lines környezettudatos táskáit éppúgy, mint Németh Hajnal Auróra iparművész ékszereit vagy Nemes Anita országszerte híres minimalista Budapest ábrázolással díszített termékeit.