A márka román leánycégének vezetője veszi át a Miele Hungary irányítását

HR2020. máj. 20.Növekedés.hu

A Miele Romania ügyvezető igazgatója, Loredana Butnaru veszi át a Miele magyarországi tevékenységének koordinálását, olvasható a romaniajournal.ro hírportálon.

Mivel a márka már rendelkezik Magyarországon más, jóval fejlettebb forgalmazási csatornákkal és ügyfelekkel, így a prémium konyha-márka tekintetében, Loredana Butnaru megbízatásának célja, hogy a magyar leányvállalat stratégiájában új elképzeléseket valósítson meg.

Romániától eltérően a Miele a konyhai bútorok vonatkozásában erős piaci pozíciókkal rendelkezik Magyarországon, de további komoly lehetőségeket lát az on-line és a fizikai kiskereskedelem fejlesztésében. A Miele vásárlói megszokták, hogy nagyáruházakban személyesen vásárolják meg háztartási berendezéseiket. Megbízatásom átmeneti jellegű; a következő időszakban át fogom ültetni azt a tudás-anyagot, amelyet az elmúlt hét évben, a Miele Romania irányítása során szereztem. Az a célom, hogy átformáljam a magyarországi üzletvitelt és felkészítsem arra, hogy új szintre emelkedjék

mondta Loredana Butnaru.

A Miele Romania az idei év márciusában 45, áprilisban 19 százalékos növekedésről számolt be.