A ZYNTERN magyar HR startup regionális döntőt nyert

HR2017. dec 10.Növekedés.hu

A Zyntern.com újgenerációs állásportál alapítója, Megyeri Mirtill nyert a startupok olimpiájaként is emlegetett Get in the ring versenyen, a V4 Startup and Innovation Tour Budapesten. A nemzetközi mezőny versenyzői egy boxringben küzdöttek meg 2017 legígéretesebb vállalkozásának kiíjáró címért. A rendhagyó versenyen a kék és piros sarokban álló startuppereknek 30 másodperc állt a rendelkezésükre, hogy 1-1 kérdésre válaszolva meggyőzzék a zsűri tagjait. Az elődöntőből 4 csapat került a péntek esti finálé ringjébe: a Zyntern HR Tech startup, újgenerációs állásportál, az Angee okos otthon riasztója (Csehország), a Bnesis integrációs API rendszer (Ukrajna) és a Talk-A-Bot chatbot (Magyarország). Az est két előmérkőzését követően a fináléban a Zyntern.com és az Angee csapott össze a ringben. A végső menetet és ezzel a lehetőséget a globális versenyen való részvételre, a Zyntern.com nyerte Mirtill összeszedett és meggyőző megszólalásaival. A rangos zsűriben a startup ökoszisztéma legjelentősebb szereplői között ott volt többek között Csendes Olivér, a Pioneers vezetője, John Biggs a TechCrunch főszerkesztője és Katona Bence, a Hiventures Zrt. befektetési vezérigazgató-helyettese. A Zyntern.com győzelme nem csak azért izgalmas, mert idén győzött először egy női vállalkozó a versenyen, hanem mert egy HR területen működő startupról beszélünk, amely nagyon dinamikusan növekszik. A kifejezetten Y és Z generációs munkakeresők számára fejlesztett álláportálon és applikáción néhány hónapos működése alatt már több, mint 500 cég kezdett el hirdetni. Az összesen több mint 1500 feltöltött hirdetés között pedig számos nemzetközi lehetőség is elérhető a munkakeresők számára, a Tinderhez hasonló felhasználói élményt biztosító felületen. A tavaszi liszaboni döntőn pedig akár globális figyelmet is kaphat a magyar fejlesztés, hiszen maga a szolgáltatás egy nemzetközi igényre ad választ. A Zyntern.com az Y és a Z generáció számára kínál új generációs álláshirdetési platformot, melynek segítségével egyszerűbben elérhetőek a célcsoport igényeinek megfelelő hirdetések. A weboldal gyors és egyszerű visszajelzési lehetőséget biztosít, segítségével a munkáltatók azonnali kapcsolatot teremthetnek az álláskereső fiatalokkal. 

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.