Új stratégiai és transzformációs igazgató az UNIQA-nál

HR2020. szept. 17.Növekedés.hu

Az UNIQA Biztosító üzletfejlesztési terveiben évek óta komoly fókuszt kap a transzformáció és a belső folyamatok optimalizálása, ennek érdekében nyáron edikált igazgatót neveztek ki a terület élére Julianna Dinsdale személyében. A szakember felel a vállalati stratégiák kialakításáért és a digitális ranszformáció cégszintű implementálásáért.

Az UNIQA Biztosító célja, hogy a megváltozott ügyféligényekre a lehető leghatékonyabbanreagáljon az értékesítési csatorna átalakításával és a digitalizáció nyújtotta lehetőségekkiaknázásával. A fenntartható működési modell és stratégia kialakításával Julianna Dinsdale-t bízta meg a vállalat, aki a hagyományos biztosítói szektoron kívül szerzett nemzetközitapasztalataival nyár óta támogatja az UNIQA működését.

„A digitalizáció nem csupán egy projekt, hanem a pénzügyi szektort átalakító folyamat, amely azUNIQA célcsoporton belül is a legfontosabb üzletfejlesztési terület. A pozíció létrehozásával ésJulianna Dinsdale érkezésével még komolyabb stratégiai alapokra helyezzük a transzformációsfolyamatok megszervezését. Julianna tanácsadói és banki háttere egy friss, megújulást hozólátásmódot jelent az UNIQA Biztosító számára, aminek már most érezzük a pozitív hatásait”

-mesélte Kurtisz Krisztián, vezérigazgató.

„A karrierem során mindig a kihívások és a vállalatok működésének újragondolása nyújtotta alegnagyobb izgalmakat. Örülök, hogy elnyertem az UNIQA bizalmát és vezetőséggel közösenalakítjuk tovább a cég transzformációs folyamatait.

Az elmúlt pár, szokványosnak nemmondható hónapban lehetőségem volt megfigyelni a fejlesztési területeket és a csapatban rejlőlehetőségeket egyaránt.

Hiszem, hogy egy előremutató és fenntartható működési modellkialakításával, valamint az új értékesítési stratégiákkal tovább tudjuk erősíteni az UNIQABiztosító piaci pozícióját.” - tette hozzá Julianna Dinsdale.Julianna Dinsdale szakmai pályafutása:

● Dinsdale torontói tanulmányait követően szakmai pályafutását szintén Kanadábankezdte a Bearing Pointnál, mint a stratégiai osztály tanácsadója, ahol a helyi pénzügyiszektor legfontosabb szereplőivel dolgozott együtt.

● Miután Budapestre költözött a Boston Consultingnál folytatta karrierjét, jellemzően apénzügyi szektorban számos stratégiai és transzformációs projekt felelőseként a CEErégióban.

Ezen felül kulcsszerepet töltött be egy greenfield bank, az Allianz bank fejlesztésében, ötévet töltött a banknál, mint a retail területért felelős vezető.

● Az UNIQA Biztosító csapatához, mint stratégiáért és transzformációért felelős igazgatócsatlakozott, aki közvetlenül támogatja a board munkáját.