Sikeres befektetést zárt a Solus I. Kockázati Tőkealap

Pénzügy2020. nov. 12.Növekedés.hu
A rovat támogatója:

A Solus I. Kockázati Tőkealap 2020. október 30-án értékesítette a MediCorp Zrt-ben korábban meglévő részesedését. A „Medicall” applikációt és időpontfoglalási rendszert is üzemeltető MediCorp Zrt. innovatív szolgáltatásai jelentős mértékben hozzájárulnak az egészségügyi szolgáltatások modernizálásához, az ügyfél-központú működés körülményeinek megteremtéséhez és széleskörűvé tételéhez.

A Solus I. Kockázati Tőkealap 2018 végén fektetett be a MediCorp Zrt-be, a részesedés mostani értékesítésével az Alap sikeresen teljesítette első exitjét. Az együttműködés elmúlt két évében a MediCorp jelentős eredményeket ért el telefon- és videokonzultációs szolgáltatásaival, és sikeresen bővítette szolgáltatás-csomagját is. A Covid-járvány hatására bevezetett egészségügyi megelőző intézkedések erőteljesen ráirányították a figyelmet a MediCorp szolgáltatásainak fontosságára.

Bánfi Zoltán, a Solus Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. Igazgatóságának elnöke:

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt közel két évben aktív részesei voltunk a MediCorp növekedési folyamatának. Bízunk benne, hogy a Solus I. Kockázati Tőkealap részesedését megvásárló szakmai befektetővel tovább gyorsul a már megkezdett növekedés. A MediCorp csapat tagjainak további sikereket kívánunk.