Erre költi Ivanka Trump a 300 millió dolláros vagyonát

Siker2022. júl. 3.B.F.

Ivanka Trump 300 millió dolláros vagyonra tett szert, és Amerika egyik leggazdagabb örökösnőjének számít. Hatalmas vagyonát elsősorban arra költi, hogy luxuskörülmények között éljen. Milliókat érő műtárgyak, drága vakációk : mire költi Donald Trump lánya a pénzét?

Művészet

Ivanka a modern művészetek nagy kedvelője, gyűjteménye állítólag 25 millió dollárt ér - írja a The Richest.

Ingatlan

A gazdag családba született Ivanka milliókat érő otthonokban nőtt fel. A Trump Towerben lévő penthouse és egy Mar-A-Lago birtok mellett 2000-ben vásárolta meg első otthonát, egy penthouse-t 1,1 millió dollárért. Miután férjhez ment Jared Kushnerhez, Manhattanbe költöztek, egy 3,2 millió dolláros otthonba. Trump elnöksége alatt vásárolt magának még egy házat Washingtonban, 2021-ben pedig 24 millió dollárt költött egy épülő miami-i ház megvásárlására.

Autógyűjtemény

Ivanka több mint 300 ezer dollárt érő autógyűjteményében vintage és modern darabok is megtalálhatóak. Egyik kedvenc autója az 1950-es évekből származó Mercedes 220 SE Ponton, amely ma körülbelül 200 ezer dollárt érhet. Amikor ügyeket intéz, szívesebben vezeti a 60 ezer dolláros Dodge Ram Pickup vagy a GMC Yukon autóit.

Ruhák

Ivanka hivatalos eseményeken általában híres tervezők miniruháit viseli, mint David Koma vagy Alessandra Rich. Egyik legtöbbet dicsért ruháját egy 2017-es bálon viselte: a Carolina Herrera által tervezett, kristályokkal díszített ruha sokak tetszését elnyerte.

Egészség és életmód

Ivanka az egészséges életmódra is kiemelt figyelmet fordít. Egy pohár citromos vízzel és egy tál vegyes bogyós gyümölccsel kezdi a napot. Otthoni edz, vagy kocog a környéken, majd könnyű ebédet fogyaszt általában csirkehússal, lazaccal vagy salátával.

Nyaralás

Ivanka és férje sokat nyaral a családdal. Néha kölcsönkéri apja jachtját, hogy a tenger mellett pihenjen, de kisebb jachtokat is bérelni szokott, amikor szűk családi körben ünnepelnek valamilyen eseményt. Coloradói síutak és tengerparti vakációk Miamiban – ezek a család kedvenceik.

Filantrópia

Ivanka szorosan együttműködött apjával, amíg ő volt az elnök, és számos szervezetnek segített, amikor még a Fehér Házban volt tanácsadó. De manapság is sokat adakozik. Legutóbb egymillió adag ételt adományozott Ukrajna lakosságának az ukrán-lengyel határon, továbbá felvette a kapcsolatot több non-profit szervezettel, például a City of Destiny-vel és a Mercy Chefs-szel, hogy étkezést biztosítsanak a családoknak.