Összesen 300 előadót támogat a Raktárkoncert-sorozat

Siker2020. nov. 2.Növekedés.hu

Hétről hétre bővül a megnézhető koncertek listája.

Másfél hónapja élvezhető a Raktárkoncert-sorozat a mindigTV GO alkalmazásában, ezzel egyidőben pedig a felvételek első szériája is lezárult - közölték a szervezők hétfőn.

Hozzátették: az első széria több mint 170 koncertfelvétellel ért véget, a nagy sikerre való tekintettel november végéig a felvételek száma az előre tervezett 200 helyett elérni majd a 300-at, ezzel a zenei élet megsegítésére életre hívott produkció 300 előadót támogat, és túlszárnyalja az eredeti terveket.

A sorozatból jelenleg 49 felvétel érhető el, és az indulás óta már közel 60 ezer koncertet lehet megtekinteni. Az egyenként 45 perces előadások folyamatosan kerülnek fel a mobilapplikáció oldalára. 

A szeptember közepe óta ingyenesen megtekinthető felvévételek között a Hooligans, Pápai Joci, Zorán, Tóth Gabi vagy például a Charlie Band koncertje látható, így nem maradnak élmény nélkül a könnyűzene, a rock, a rap, a pop, de még a mulatós zene kedvelői sem. A további felvételek folyamatosan válnak elérhetővé, a nézők egy véget nem érő fesztiválon érezhetik magukat. A virtuális belépővel pedig beléphetnek a backstage-be és az első sorból nézhetik kedvencüket.

Akik extra tartalmakra iránt érdeklőknek, azok a raktarkoncert.hu weboldalon és közösségi média oldalain tájékozódhatnak a fellépőkről, és bekukkanthatnak a színfalak mögé is.