Közel 10 milliárdért árulja tengerparti nyaralóját Bruce Willis

Elemzések2019. ápr. 9.Növekedés.hu

Filmszerepei mellett hamarosan arról is híres lehet Bruce Willis, hogy ő adta el a legdrágább ingatlant a Kuba mellett található Turks- és Caicos-szigeteken.

A hollywoodi színész 33 millió dollárért (9,5 milliárd forintért) árulja tengerparti nyaralóját a karibi szigeten. Ha ennyiért sikerül is eladnia a birtokát, akkor az majd a legdrágább áron elkelt ingatlannak fog számítani a Nagy-Britanniához tartozó, Kuba közelségében található szigeten – számol be a Wall Street Journal.

A tengerparti nyaraló összesen 1680 négyzetméternyi belső térrel bír, illetve négy medence tartozik hozzá.

A 11 hálószobával, illetve 12 fürdőszobával rendelkező villaegyüttes valójában három házból áll.

A központi, kétszintes ház öt hálószobával rendelkezik, míg a két, vendégeknek fenntartott kisebb ház 3-3 hálószobát foglal magában. A tavaly teljes átalakításon átesett központi házban az öt hálószóba mellett egy nagy nappali és egy moziterem is található.

Az ingatlanhoz közel 1600 négyzetméternyi kert társul, amelyen belül mintegy 350 méter széles saját homokos partszakasz tartozik. A kókusz-, banán- és papajafákkal szegélyezett birtokon egy partmenti jógapavilon, illetve egy kalózhajóval felszerelt játszótér is megtalálható.

Bruce Willis 2000-ben vásárolta meg a telket, az épületegyüttes 2004-re készült el. A 64 éves színész március végén itt vezette ismét oltár elé – Demi Moore utáni második – feleségét, a 40 éves Emma Heminget, akivel a 10 éve megkötött házasságukat újították meg. Két kislányuk 7, illetve 4 éves.