MKB Pénzügyi Csoport: most megtekinthető egy Tesla Model S

Elemzések2019. máj. 14.Növekedés.hu

Az MKB Bank és az MKB-Euroleasing – az MKB Pénzügyi Csoport tagja – felelős pénzügyi partnerként, komplex pénzügyi szolgáltatásokkal támogatja lakossági és vállalati partnereit.

Az MKB Pénzügyi Csoport fontosnak tartja, hogy minden olyan szakmai és pénzügyi fórumon jelen legyen, ahol az innováció, a digitalizáció központi szerepet kap, ezért az MKB Bank és az MKB-Euroleasing közös standdal várja a látogatókat május 14-e és 17-e között a Hungexpon megrendezésre kerülő MACH-TECH - IPAR NAPJAI kiállításon.

A rendszeresen megrendezésre kerülő nemzetközi kiállításon a különböző gazdasági ágazatok szereplői – az idei évben 20 ország több mint 550 vállalata – mutatják be szakmai újdonságaikat, innovatív megoldásaikat és Ipar 4.0 fejlesztéseiket. 

Tekintettel arra, hogy a magyarországi TESLA importőr hivatalos finanszírozó partnere az MKB-Euroleasing, a TESLA UNIVERSAL FINANCE bemutatkozásaként egy tisztán elektromos meghajtású Tesla Model S autó is kiállításra kerül az MKB Pénzügyi Csoport standján.