Mi a női vállalkozók legnagyobb kihívása?

Vállalkozás2019. máj 14.Növekedés.hu

A vállalkozásfejlesztés és a vezetés sikere is múlhat a megfelelő képzéseken való részvételen. Ehhez viszont rendkívül nagy segítség, ha nem kell utazni, hanem az előadók jönnek helybe.

A mai kor kihívásai közé tartozik, hogy egy vállalkozás folyamatosan fejlődjön, hiszen a stagnálás egyben vevőelvándorlással, és anyagi veszteséggel is jár. A vásárlói szokásokat felderíteni, a legújabb vezetési elveket alkalmazni, a könyvelési és a jogikérdésekkel is tisztában lenni nem egyszerű, sokszor folyamatosan hosszú hetek munkáját jelenti. Így nem csoda, ha a vállalkozások nagy része az első pár év alatt bezár.

Hogyan lehet elkerülni ezt és hogyan lehet a lehető legjobban felkészíteni magunkat a vállalkozói esetleg cégvezetői szerepre?
Hogyan lehet könnyed stílusban, mindenki számára érthetően átbeszélni a könyveléssel kapcsolatos, vagy a jogi kérdéseket? Ráadásul kompaktan akár egy nap alatt?

Az I. Women’s Tools Üzletfejlesztési Konferencia pont ezen nehéz kérdésekre keresi a választ. Az elsősorban (de nem kizárólag) női vezetőknek és vállalkozóknak szóló nagyszabású rendezvényen budapesti és lokális szakemberek segítik az induló vagy fejlődő vállalkozásokat. A május 16-i egész napos rendezvényen számos ismert szakember osztja meg velünk saját tapasztalatait a média, a vállalkozófejlesztés világából, ugyanakkor a résztvevők pszichológustól, könyvelőtől, jogi tanácsadótól, üzleti coachtól, értékesítési szakembertől, SEO szakértőtől is segítséget kapnak a sikeres vállalkozás vezetéséhez.

Az előadók között szerepel többek között Jakupcsek Gabriella, Szabó Patrícia, Papp Csilla, Gál Kristóf is. Az érdekes témákat könyvdedikálások, kiállítók és szakmai támogatók által felajánlott nagyértékű ajándékok színesítik.

Online jegyvásárlás és részletek a https://womens-tools.hu internetcímen érhetőek el.