4 tipp, amit fogadjon meg, ha Londonba utazik

Hírek2018. jan 14.Növekedés.hu

Londonba és vissza nagyjából harmincezer forintért kap repülőjegyet. Ha már kinn van, érdemes megfogadnia néhány tanácsot.

1. Sky Gardens

A Sky Gardens London egyik felhőkarcolója, amiről gyönyörű kilátás nyílik Londonra. De ami még ennél is jobb, az az, hogy a felmenetel teljesen ingyenes, habár regisztrációhoz kötött. A feliratkozás elképesztően egyszerű, csak ki kell választani a dátumot és, hogy hány órakkor szeretnénk felmenni és kész is. Mindezt ezen a linken lehet megtenni: https://skygarden.london/booking.

2. Bruncholjon!


26 Grains zabkásái London híres a jobbnál jobb brunch (breakfast+Lunch, azaz reggeli+ebéd) helyeiről. Egy igazi londoni, "Londoner", amikor csak tudja, megragadja az alkalmat a brunchra. Ugyan nem a legolcsóbb mulatság, de Londonban elengedhetetlen, hogy legalább egyszer kipróbálja. Híres brunch hely a The Breakfast Club, ahol a palacsintát feltétlenül próbálja ki. De ha valami könnyebbre vágyna, akkor látogasson el a 26 Grains-be, ahol fancy zabkásákat lehet kapni. 3. Ne menjen az Oxford Streetre hétvégén! Az Oxford Street a világ egyik legforgalmasabb bevásárló utcája, tele ismert márkákkal. Ennek ellenére, ha az ember hétvégén szeretne oda ellátogatni nem biztosan fogja megkapni azt az élményt, amire számított. A tömeg túl nagy, és a boltokban sem lehet közlekedni. Ez főleg igaz, ha karácsony környékén látogat Londonba. A Daily Mail adatai szerint évente 200 millió ember vásárol az Oxford Streeten, ezért ha teheti, kerülje el az Oxford Streeted hétvégénként és ha teheti látogasson el hétköznap, délelőtt vagy kora délután, hogy tényleg élvezze a vásárlást.

4.  Keresse fel a múzeumokat!

British Museum

London kultúrális világa fantasztikus. A festmények, szobrok és más művészeti tárgyak fellegvára. És nem is ez a legjobb benne, hanem az, hogy majdnem az összes múzeum ingyenes. Legnépszerűbbek persze a British Museum illetve a National Gallery de a modern művészetek kedvelőinek tudom ajánlani a Tate Modern-t. Suha Vanda

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.