5 dolog, ami miatt még mindig híján van a pénznek

Hírek2018. feb 18.Növekedés.hu

Legalábbis Grant Cardone, saját jogán lett milliomos szerint. „Félreértés ne essék én nem hibáztatok senki, amiatt, hogy szegény. De azokat az embereket ki nem állhatom, akik lusták, és úgy gondolják, hogy a szegénység egy állandó állapot és nem lehet belőle kilépni.” Cardone szerint ez az az 5 szokás, ami legtöbbször közrejátszik az ilyen mentalitásban.

Grant Cardone

1 A múltban élés

A sikeres emberek sosem néznek a múltba. Természetesen fontos, hogy a múltbéli sikereinkre büszkék legyünk, de nem kell folyamatosan emlegetni és visszaidézni őket


2 Csak a szája jár

Ne csak beszéljen a céljairól, tegyen is értük! Írjon egy listát és térképezze fel céljait, és miután rájött valójában mik is azok és miért, már csak tennie kell értük.


3 Csak elüti az időt

A sikeres emberek nem azért mennek munkába, hogy ne csináljanak semmit, és csak elüssék az időt. Ők igenis el akarnak érni valamit minden egyes nap. „Rengeteg ember nem elérni akar valamit, hanem csak várja, hogy végre vége legyen a munkaidőnek. Ez nem jó neked és a munkáltatódnak sem.” - mondja Cardone


4 Kis céljai vannak

Nagyon sokan átlagos célokat tűznek ki maguk elé. Eközben a sikeres emberek nagyban gondolkodnak. Míg a sikeres emberek pozitívak és motiváljak környezetüket a visszafogottak  inkább lehúzzák környezetüket.

5 Folyamatosan a szabadnapokat várja

„Sikeres emberek nem panaszkodnak folyamosan a kollegáknak a rengeteg munkáról és nem pacsiznak le, amikor végre péntek van.” - mondja Cardone.   Természetesen nincs azzal semmi gond ha az ember élvezi a szabadidejét, de a sikeres emberek nem panaszkodnak ha dolgozni kell.   Ha bármelyik igaz önre még nem késő megváltoztatni, csak elkötelezettnek kell lenni- Mondja Cardone  

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.