50 vállalkozás, 50 család, 50 történet!

Hírek2021. dec. 8.Növekedés.hu

50 vállalkozás, 50 család, 50 történet! címmel jelentetett meg könyvet a K&K Magazin és az Alinea Kiadó. A könyv célja megismertetni az olvasókkal a hazai feltörekvő magyar középvállalkozások sikerének titkait.

A K&K magazin számos magyar vállalat sikertörténetét mutatta már be. Közülük mutat be most félszázat  a magazin az 50 vállalkozás, 50 család, 50 történet! című könyvükben. A könyvben a sikeres magyar cégek alapítói és a második generáció képviselői osztják meg saját tapasztalataikat.

Bár minden vállalkozás, minden család, minden történet más, egymás után olvasva a történeteiket, közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk, melyek a siker receptjei. Hogy lehet eredményesen menedzselni az utódlás, generációváltás cseppet sem könnyű feladatát és felépíteni egy jól működő hatékony menedzsmentet. Hogyan lehet azt biztosítani, hogy a családi cégek tulajdonosai megőrizzék és gyarapítsák a családi cégben felhalmozott vagyont.

Hiszen ez éppoly fontos a családok, mint a magyar gazdaság egésze számára.

De emellett a legjobb szakértők, gyakorlott tanácsadók írásai is helyet kapnak könyvben. A könyv készítői ugyanis igyekeznek praktikus tudást is adni a magyar középvállalkozások képviselői számára. Hogy megfeleljenek a jövő kihívásainak. Hogy ki tudják használni az új évtizedben kínálkozó lehetőségeket. És hogy megtalálják a választ arra a kérdésre, hogy a fejlesztéseket hogyan tudják finanszírozni.