A GRÁNIT Banknál is igényelhető az otthonfelújítási kamattámogatott kölcsön – 20.000 Ft jóváírással

Hírek2021. feb. 1.Növekedés.hu

2021. január 1-jén indult el az az állami Otthonfelújítási Program, amely a legalább egy gyermeket nevelő szülő(k) részére lakásfelújításra kínál kedvező finanszírozási feltételeket.

Az Otthonfelújítási támogatás keretében az állam utólag téríti meg az igénylők felújítási költségeinek felét, de maximum 3 millió forintot. Az ehhez kapcsolódó felújítási kölcsönt az állam 2021. február 1-jétől kiemelkedően kedvező kondíciókkal támogatja: maximálisan 6 millió forint hitelösszegig és 10 éves futamidőre, kedvező előtörlesztési feltételekkel és maximálisan 3 százalékos kamatplafonnal.

Az államilag támogatott otthonfelújítási kölcsön mától - a jogszabályban rögzített - feltételekkel már igényelhető a GRÁNIT Banknál. Sőt, most kedvezmény is társul hozzá: a 2021. február 1-től 2021. március 31-ig benyújtott otthonfelújítási kamattámogatott kölcsön igénylése esetén a GRÁNIT Bank az igénylő számára 20.000 forintot jóváír a kölcsön folyósításával egyidőben a kölcsön törlesztésére szolgáló bankszámláján.

A Bank munkatársai telefonon, VideóBankon vagy akár e-mailen is rendelkezésre állnak a felmerülő kérdések esetén, hamarosan pedig újabb digitális megoldásokkal is egyszerűsödik a hitel felvétele a Banknál.