A legbefolyásosabb amerikaiak Oroszországban

Hírek2017. nov 3.Növekedés.hu

Az Amerikai Egyesült Államok és Oroszország viszonya nem éppen rózsás, ám éppen emiatt, vagy ettől függetlenül több rendkívül befolyásos amerikai Oroszországban telepedett le. Az rbth.com angol nyelvű orosz honlap most összeállítást közölt a legfontosabb Oroszországban élő külföldiekről. Van köztük neves sportoló és aktív politikus (nagykövet) is, mi a három legfontosabb amerikait szeretnénk bemutatni. Edward Snowden az ismert amerikai számítógépes szakember éppen a két ország rossz viszonya miatt lelt menedéket Oroszországban, hiszen a korábbi CIA-alkalmazottra hazájában súlyos büntetés várna, amiért leleplezte az állam illegális megfigyelési gyakorlatait. August Meyer Szentpéterváron élőüzletember dollárban is milliáros. Az volt már az édesapja is, de ő 1999 óta Oroszországban, szentpétervári bázissal vagyonosodik. Ismert befektetése volt a Lenta szupermarketlánc, újabban pedig elsősorban egy szállodalánc üzemeltetésével foglalkozik. A Rand House láncot Meyer az orosz származású, amerikai regényíró, Ayn Rand tiszteletére nevezte el. Végül Walter Lerusse egy zenei producer, aki az orosz, de zsidó és tatár gyökerekkel rendelkező rapper, Timati jó barátja és üzlettársa. Lerusse korábban a football világában volt sikeres ügynök, Oroszországban Black Star néven működik a vállalkozáscsoportjuk.  

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.