A Weinstein-ügy elérte a Twittert is

Hírek2017. nov 3.Növekedés.hu

Harvey Weinstein producer zaklatási botránya elérte az amerikai Twitter céget is. Mint ismert, a társaság leginkább arról híres, hogy rövid sms-ekből felépülő üzenetküldő, vagy mikroblog rendszert működtet. A cég most alaposan ráncba szedte a felhasználási szabályait, és a változtatások nem is titkoltan a világméretű felháborodást kiváltó Weinstein-botrány folyománya. A felhasználási szabályok és a letiltások felülvizsgálata érinti többek között a trágár kifejezéseket, a kéretlen fotókat, de még az önkényuralmi jelképeket is, vagyis rendkívül, sok olyan elemet vizsgál át a cég, amelyet korábban engedékenyebben kezelt, de sérthette egyesek érzékenységét. Mindezzel párhuzamosan a befektetők örömmel üdvözölték, hogy a már több mint 10 éves cég láthatóan kezdi megtalálni az üzleti modelljét is. A Twitter ugyanis a világ egyik legismertebb, legtöbb felhasználó által kedvelt cége, csak régóta küzd azzal, hogy az elkötelezett felhasználókból hogyan bányásszon ki a költségeit meghaladó árbevételt. Nos, az áttörés talán most megtörtént, Jack Dorsey vezérigazgató büszkén jelenthette be, hogy a legutóbbi negyedévben a forgalom már meghaladta a költségeket, igaz erre némi árnyékot vetett, hogy a siker annak tudható be, hogy csökkenő forgalom mellett a költségek még jobban zsugorodtak.  

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.