A legfrissebb Mid és High Jordan színállások

Hírek2021. aug. 27.Növekedés.hu

Friss megjelenésre vágysz, amivel bárkit lenyűgözhetsz? Az Air Jordan One Mid sportcipőkkel mindig tökéletes outfitben tündökölhetsz az utcán. A stílusos sneakereket már az 1980-as években elkezdték gyártani, a sikerük pedig azóta is töretlen. De vajon milyen változatai léteznek? Cikkünkben részletesen bemutatjuk az Air Jordan legújabb színállásait!

A Nike Air Jordan cipői

A kollekció darabjai a Nike jóvoltából kerültek a boltok polcaira. A cipőket Michael Jordannel közösen alkották meg Chicagoban. Az első sneakert 1985. május 1-jén mutatták be a nagyközönség számára. Ezt követően jött az Air Jordan II, amit 1986-ban, az akkori baseball szezonra dobtak piacra. Később szinte évente-kétévente érkeztek új tervezésű sneakerek, amelyeket számos színállásban lehetett megvásárolni. 

A dizájnért Tinker Hatfield, Bruce Kilgore és Peter Moore feleltek. Tinker egy amerikai tervező, akinek a nevéhez számos stílusos sportcipő fűződik. A 69 éves oregoni születésű úriembernek köszönhetjük az Air Jordan mellett a Nike Air Max változatokat is. Egy interjújában azt is elárulta, hogy az ő kedvence az Air Jordan 15 volt, de rendkívül jónak tartja még a 11-es verziókat is. 

Az Air Jordan High kollekció darabjai

Michael Jordan és a Nike lassan már negyven éve dolgoznak együtt a Jordan sportcipők tervezése kapcsán. Ezek a sneakerek már a 34. generációt tapossák, ám a True to Sole webáruház Air Jordan 1 High színállásai előkelő helyet foglal el a vásárlók szívében.

A cipők között számos színállás közül válogathatunk. Ott van például a kék-piros variáció, amelyből a 36-os a legkisebb és 44,5-es a legnagyobb méret. A végtelen sok változat között azonban ott van még a retro narancs-fekete, a letisztultabb fehér-lila, de még igazán egyedi, fehér-sárga-kék-narancs sportcipőt is találhatunk. 

Az Air Jordan Mid színállásai

Az első Air Jordan One modell 1984-ben jelent meg, amelynek sikere azóta is hatalmas. Azóta szinte végtelen árnyalatban jelentek meg sajátos darabok, amik közül több nagyon ikonikus sportcipő is velünk maradt. Az elmúlt időszakban újra előjöttek ezek a sneakerek, amiket egyre többen kezdtek el ismét vásárolni. A Mid cipők alapvetően “true to size”, azaz normál méretezésűek. 

A színvariációk között találhatunk fehér-fekete-mustársárga, többféle lilás árnyalattal tarkított, de még citrusos kivitelt is. Ezeket szinte minden tizen- és huszonéves szívesen viseli a mindennapok során, akiknek fontos az eredeti és a stílusos megjelenés. Az Air Jordan Mid és High mindig is előkelő helyet foglal el a márkahű fogyasztók körében, amiből évről évre egyre többet vásárolnak meg. Legyen szó bármilyen vagány modellről, a True to Sole webáruházából szinte bármelyik variációt beszerezhetjük.(X)