A lengyel kormány lakbér-támogatási programot tervez

Hírek2018. jún 13.Növekedés.hu

A tervezett lakbér-támogatási kormányprogram meg fogja könnyíteni a lengyelek belépését a lakáspiacra, mondta Artur Soboń beruházás-ügyi miniszterhelyettes a Lengyel Rádió munkatársának. A Rádió honlapján megjelent információk szerint az átlag alatt keresők kaphatnak majd bérleti díj – támogatást. A miniszterhelyettes szerint a következő kilenc évben mintegy 30 ezer család juthat ilyen támogatáshoz. A bérlakások csupán a lengyel lakáspiac öt százalékát teszik ki, szemben az európai 30 százalékos átlaggal. Amennyiben a kormány tervét a Parlament mindkét háza, illetve a köztársasági elnök is jóváhagyja, a bérleti díj-támogatás a következő évtől kezdve folyósítható.

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.