A lengyel LOT lenyomta a WizzAirt

Hírek2019. jan 10.Növekedés.hu

A Global Traveler amerikai magazin az állami tulajdonban lévő lengyel cégnek, a LOT-nak ítélte a Legjobb Kelet Európai Légitársaság címet. A LOT sajtószolgálata szerint a lengyel légitársaság egymást követően másodszor nyerte el a magazin olvasói között rendezett közvélemény–kutatást, megelőzve az olyan vetélytársakat, mint az orosz Aeroflot, a horvát Croatia Airlines és a magyar fapados WizzAir. A LOT szóvivője, Adrian Kubacki elmondta: „a díj egy fontos elismerés, amely bizonyítja, hogy a LOT már más földrészeken is ismertebbé és népszerűbbé válik”. Hozzátette: „a rövid- és hosszú távú járatok számának viharos növekedése a LOT-ot a legalkalmasabb választássá teszi a kontinens leggyorsabban növekvő térségében, Közép és Kelet Európában az ide, illetve innen utazók számára egyaránt.”   A LOT az idei évben 6,8 millió utast szállított, 25 százalékkal többet, mint az előző esztendőben. A légitársaság 2019-ben új rekord felállítására készül: 10 millió utast szeretne kiszolgálni. A LOT a régióban és világszerte 107 járatot repül. A 2016-os év óta a társaság kibővítette hálózatát és olyan városokba is indít gépeket, mint Miami, Los Angeles, Szöul, Tokió és Szingapúr - írja thenews.pl portál.

SIKERSZTORIK
Így dolgozhatsz produktívan otthonról! 10 szuper tipp a home office-hoz
Sokan irigykednek azokra, akik megtehetik, hogy otthonról dolgoznak. A home office azonban nem mindenkinek megy egyszerűen.
HR2019. jan 28.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Reméljük, hogy nem téved a Microsoft egykori alapítója.
Tech2019. márc 15.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.