Déli szomszédjaink futball világverseny megrendezésére pályáznak

Hírek2019. jan 10.Növekedés.hu

Szerbia, Görögország, Bulgária és Románia közös szervező bizottságot hoz létre, és pályázik a 2028-as Labdarúgó Európa Bajnokság, vagy a 2030-as Labdarúgó Világbajnokság megrendezésére, jelentette be a napokban a szerb elnök, Aleksandar Vucic. A négy állam miniszterelnöke a döntést belgrádi találkozója során hozta meg, ahol jelen voltak a sportért felelős miniszterek és a nemzeti labdarúgó szövetségek vezetői is.    „Egy 16 főből álló, ideiglenes szervező bizottság megalakításáról határoztunk, amelyet országonként négy fő alkot. Bízunk abban, hogy munkájuk eredményeként közös pályázat születik az Európa vagy a Világbajnokság megrendezésére” - mondta Aleksandar Vucic az újságíróknak. Szólt arról is, hogy a szükséges dokumentumokat 2021 decemberére nyújtják be. A bajnokságok házigazdáiról 2022 júliusára várható döntés- írja a novinite.com.  

SIKERSZTORIK
Így dolgozhatsz produktívan otthonról! 10 szuper tipp a home office-hoz
Sokan irigykednek azokra, akik megtehetik, hogy otthonról dolgoznak. A home office azonban nem mindenkinek megy egyszerűen.
HR2019. jan 28.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Reméljük, hogy nem téved a Microsoft egykori alapítója.
Tech2019. márc 15.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.