A modern távol-keleti vállalatvezetés művészete - élő, online könyvbemutató

Hírek2020. aug. 10.Növekedés.hu

A modern távol-keleti vállalatvezetés művészete - ezzel a címmel jelent meg Yu Sing Ong legújabb, a keleti vállatok menedzsmentstílusának evolúciójáról szóló kötete a Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában. A könyv apropóján a kiadó élő, on-line pódiumbeszélgetést szervez 2020. augusztus 12-én, szerdán, 17.30 órától a Zoom alkalmazásban.

A beszélgetés résztvevői: Vaszkun Balázs György, a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézete Vezetés és Szervezés Tanszékének egyetemi docense; Zoltai Alexandra, a PAGEO Geopolitikai Kutatóintézet Kína-kutatója és Lévay Paulacoach, a kötet fordítója. A nézőket Cseh Katinka, a Pallas Athéné Könyvkiadó Kft. ügyvezető igazgatója köszönti.

A kiadó a következő gondolatokkal ajánlja a kötetet:

Vajon mi jellemzi napjainkban a kínai, a koreai vagy a japán vállalatok menedzsmentstílusát? Hogyan sikerült integrálniuk működésükbe a nyugati szemléletet, és hogyan jelenik meg a 21. századi üzleti folyamatokban az ősi keleti kultúra?

A keleti vállalatok menedzsmentstílusának evolúciója tanulságos utat járt be, amelynek ismerete nagy előnyökkel szolgál mind a velük való kapcsolatok kialakításához, mind a hazai vállalatok versenyképességének növeléséhez.

Összemosva a keleti és a nyugati jellemvonások közötti határvonalakat, ezen országok vállalatai jól szemléltetik a különböző menedzsmentstílusok fúziójának előnyeit és az abból származó növekedési lehetőségeket.

A PABooks „keleti észjárások” sorozatába illeszkedő, legújabb menedzsmentkötet hasznos segítséget nyújt a nyugati vezetők számára a keleti partnerek megértéséhez, valamint a velük való kommunikáció és együttműködés feltérképezéséhez egyaránt.

A rendezvényen a részvétel ingyenes. Az adáshoz a Zoom program segítségével lehet majd csatlakozni. Regisztrálni ezen a linken lehet!

Az előzetes regisztrációt a szervezők a Pallas Athéné Kiadó weboldalán várják a Könyvbemutatóink/Regisztráció menüpontban.