A Renault egyedi Dacia Dustert ajándékozott Ferenc pápának

Hírek2019. dec 4.Növekedés.hu

A Renault Csoport egy, „őszentsége mobilitási igényeinek megfelelően módosított” Dacia Duster 4x4 modellt ajándékozott Ferenc pápának.

Az egyedi kivitelezésű jármű karosszériája fehér, belső tere krém-színű. Hossza 4,34, szélessége 1,80 méter. Összesen öt üléssel rendelkezik, amelyek közül az egyik hátsó „rendkívül kényelmes” kialakítású ülőhely van benne. Az autót hatalmas napfény-tető és puha kapaszkodók teszik kényelmessé. Felfüggesztését a könnyebb beszállás érdekében 30 milliméterrel alacsonyabbra helyezték, tetejére különleges üvegből készített szerkezetet erősítettek.

A Daciát Christophe Dridi, a Groupe Renault Romania elnök-vezérigazgatója és és Xavier Martinet, a Groupe Renault Italia vezetője adta át a Vatikánban november 27-én.

Fotó: grouperenault.ro

BIZTOSÍTÁS
A rovat támogatója:
Így vásároljunk tudatosan használtautót
Nem egyszerű a használtautó-vásárlás menete, viszont érdemes megfontoltan cselekedni, bonyolult az utólagos reklamáció. A legjobb biztosítási ajánlat sokat segíthet.
Biztosítás2020. okt 17.
A Groupama az Év Biztosítója
Negyedik alkalommal, az idén is elnyerte a Groupama Biztosító a MoneyMoon Awards-on az Év Biztosítója elismerést. A biztosítási eszközalap kategóriában a társaság hat eszközalapja is az első helyen végzett. Megkapták a Legjobb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díjat is.
Biztosítás2020. okt 26.
Egy szakterületi rangsor alapján az SE a világ 250 legjobb egyeteme közé került
A Times Higher Education (THE) szerdán megjelent szakegyetemi világrangsora szerint a Semmelweis Egyetem (SE) az orvos- és egészségtudományi területen a világ 250 legjobb felsőoktatási intézménye közé került.
Hírekegy napja
Koronavírus - Meghalt 43 beteg, 2291-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Meghalt 43, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 2291 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.
Hírek2020. okt 28.