A Toyota kivásárolja francia partnerét

Hírek2018. dec 1.Növekedés.hu

A csehországi Kolinban befejezik a Citroën, illetve a Peugeot gépkocsik gyártását. A Los Echos francia lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva jelenti, hogy a japán Toyota kivásárolja francia partnere, a Groupe PSA üzletrészét a Toyota Peugeot Citroën Automobile (TPCA) elnevezésű közös vállalatból. A PTCA autógyár a csehországi Kolinban működik, ott készül a Citroën C1, Peugeot 108 és a Toyota Aygo. A lap szerint várható, hogy a Groupe PSA 2021-ig kivonul és a Citroën, illetve a Peugeot gépkocsik gyártását ebben az üzemben megszüntetik.

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.