Angelina Jolie őrülten féltékeny Amal Clooney-ra

Hírek2019. márc. 2.Növekedés.hu

Az amerikai színésznő, rendező úgy gondolja, hogy George Clooney felesége „ellopta az identitását”, már ami a világ legprominensebb, legelbűvölőbb emberi jogi, humanitárius aktivistája szerepet illeti.

Angelina Jolie őrülten féltékeny Amal Clooney-ra, George Clooney feleségére – értesült a Page Six portál az amerikai színésznő baráti köreiből. Szerintük Jolie úgy gondolja, hogy Amal Clooney „ellopta az identitását”, már ami a világ legprominensebb, legelbűvölőbb emberi jogi, humanitárius aktivistája szerepet illeti.

A Page Six portál arról számolt be, hogy Jolie barátai szerint „Angelina gyűlöli, mennyi figyelem irányul Amalra, aki gyönyörű, okos, elegáns a stílusa, csodás családja van, és fontos emberi jogi munkát végez”. Jolie amiatt is dühös, hogy az egykor közeli barátjának számító George Clooney és felesége Brad Pittel való, korántsem gördülékenyen zajló válási folyamatában Brad Pitt mellé álltak.

A portál forrásai szerint „Angelina egy buborékban él, és nem érti, miért lett annyira népszerűtlen Hollywoodban. Amal viszont egyáltalán nem foglalkozik Angelina sértettségével, teljesen a családjára és a munkájára összpontosít”.

Miközben Jolie-nak hat gyermeke és két jótékonysági alapítványa (a Jolie-Pitt Alapítvány és a Maddox Jolie-Pitt Alapítvány) van, illetve az ENSZ jószolgálati nagykövete, Amalnak másfél éves ikrei vannak, és elismert, nemzetközi emberi jogi ügyekben jártas ügyvédnek számít.

Amal Clooney nemcsak a menekültek világszerte történő segítését tartja feladatának, hanem 2016-ban férjével együtt létrehozták a Clooney Alapítvány az Igazságosságért nevű szervezetet „az elnyomó kormányzatok által tisztességtelen módon megtámadott egyének bíróságokon történő védelméért”. Továbbá Jolie-hoz hasonlóan Amal Clooney is felszólalt az ENSZ-ben: 2017 márciusban az ISIS jelentette veszélyről mondott beszédet.

Emellett Amal Clooney-ra a Vogue divatmagazin is felfigyelt, amelynek címlapján is szerepelt már, sőt a lap főszerkesztője, Anna Wintour közeli barátjának tekinthető, aki részt vett 2014-ben a Clooney-házaspár Velencében tartott esküvőjén. Emellett Amal Clooney a jótékonykodásról, illetve a divatkölteményekről szóló Met Gála tavalyi rendezvényének társházigazdája is volt Anna Wintour mellett.