Az aktív gondolkodás hatalma - élő, online könyvbemutató

Hírek2020. jún. 26.Növekedés.hu

Az aktív gondolkodás hatalma - ezzel a címmel jelent meg Ulf Löwenhav legújabb kötete a Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában. A könyv apropóján a kiadó élő, on-line pódiumbeszélgetést szervez 2020. július 1-jén, 17.30 órától a Zoom alkalmazásban.

A könyv apropóján a kiadó élő, on-line pódiumbeszélgetést szervez 2020. július 1-jén, szerdán, 17.30 órától a Zoom alkalmazásban.

Regisztrálni ezen a linken lehet!

A beszélgetés résztvevői: Buzády Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense, a „Flow&Leadership” globális kutatási program és hálózat igazgatója, a Budapest Institute of Banking vendégoktatója; Kaszás Ágnes jogász, executive coach és tréner, a Budapest Institute of Banking vendégoktatója és Neszveda Gábor, a Budapesti Corvinus Egyetem MNB-intézetének adjunktusa. A nézőket Cseh Katinka, a Pallas Athéné Könyvkiadó Kft. ügyvezető igazgatója köszönti.

A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Az adáshoz a Zoom program segítségével lehet majd csatlakozni. Az előzetes regisztrációt a szervezők a Pallas Athéné Kiadó weboldalán várják a Könyvbemutatóink/Regisztráció menüpontban.

Ulf Löwenhav stratégiai tanácsadó sikerkönyve egy összefoglaló mindarról, amit az emberi, vezetői döntések mögött álló, nem tudatos hajtóerőkről tudunk. A legújabb szervezetfejlesztési és pszichológiai kutatásokra támaszkodva a szerző kijelenti, hogy hamis az az általános elképzelés, amely szerint az elismert szervezeteket szakszerűen vezetik. A kötet nagyszerű útmutatóként is használható arra, hogy a bennünk rejlő gyengeségek felismerésével és uralásával miként tehetjük jobbá döntéseinket.