Az élet egy startup - Könyvbemutató

Hírek2019. júl. 5.Növekedés.hu

Többek között a változások kezeléséről lesz szó Noam Wasserman új kötetében, amelyet július 10-én mutatnak be a Bölcs Várban.

Az élet egy startup - ezzel a címmel jelenik meg Noam Wasserman új kötete a Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában. A könyvet 2019. július 10-én, szerdán 17 órakor mutatják be Budapesten, a Bölcs Várban (Budapest I. kerület, Úri utca 21.).

A változások kezelése, valamint a bizonytalan helyzetekben történő döntéshozás képessége nem csupán a vállalkozói életforma jellemzője.

Valós helyzetünk reális megítélése, valamint lehetőségeink és adottságaink tiszta értékelése mindannyiunk életében elengedhetetlen a továbblépéshez. Noam Wasserman, a Dél-Karolinai Egyetem professzora, a sikeres vállalatalapítók húsz éven át tartó tanulmányozása alapján, tudományos megállapításait most tágabb kontextusba helyezve tárja elénk a Pallas Athéné Kiadó gondozásában megjelent, magyar nyelvre fordított könyvében.

A könyvbemutató keretében Kovács Péter, az ISeeQ és az xLabs társalapítója, a Budapest Startup Safary és a Central European Startup Awards (CESA) alapítója tart előadást A világot átformáló startupok - mi a helyzet itthon és a CEE-régióban? címmel. A vendégeket Cseh Katinka, a PABOOKS ügyvezető igazgatója köszönti.

A rendezvényen a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat a protokoll@pallasathenekiado.hu címen jelezzék legkésőbb 2019. július 10-én, szerdán 10 óráig.