Az EY-t választották az innovatív üzleti megoldások vezető szakértőjének

Hírek2018. dec 6.Növekedés.hu

A világ vezető innovációs tanácsadójának jelölte meg az EY-t a független piackutató cég, a Forrester. A szervezet legfrissebb elemzése a terület 8 legjelentősebb cégét vizsgálta 17 kritérium alapján. A tervezéstől a megvalósításig tartó, komplex innovációs tanácsadási szolgáltatásai miatt az EY-t ismerte el a terület elsődleges szolgáltatójának a „The Forrester Wave” 2018 negyedik negyedéves riportja. Az Innovációs Tanácsadási Szolgáltatókat vizsgáló jelentés többek között azt elemezte, hogy milyen hatást tudnak kiváltani a cégek ügyfeleik technológiai felkészültségére, stratégiájára és szervezeti kultúrájára. A riport célja, hogy támogassa a nagyvállalatok pénzügyi, üzleti és technológiai vezetőit abban, hogy a megfelelő partnert válasszák kulcsterületeik továbbfejlesztéséhez. A Forrester vezető elemzője, Dan Bieler kiemelte: „a legjobb tanácsadók azzal emelkednek ki, hogy széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, ami alapján megfelelő javaslatokat tudnak adni ügyfeleiknek. Az EY szolgáltatásai egyedülállók abban a tekintetben, hogy milyen áttörő hatást tudnak gyakorolni megoldásai a cégek működésére”.A legtöbb hazai nagyvállalat felismerte az innováció fontosságát, ugyanakkor sokan elsődlegesen PR eszközként tekintenek rá. További jellemző példa, hogy külső innovációs központokat hoznak létre, amelyek azonban nincsenek valós hatással az anyanagyvállalat tevékenységére, azaz izoláltan működnek. Szintén felkapott téma az agilitás, de innováció nélkül nincs motorja. Ahhoz, hogy az új technológiák valóban növeljék a hazai cégek versenyképességét, maguknak a nagyvállalatoknak kell innovatívvá válniuk, mindezt agilis működés mellett” - hangsúlyozta Demeter Ákos, az EY Üzleti Tanácsadási Szolgáltatások üzletág partnere. A jelentés kiemeli, hogy az EY olyan üzleti modellezést szimuláló szoftvert fejlesztett ki, amely segítségével a nagyvállalatok reális környezetben, hatékonyan tesztelhetik új megoldásaikat.  

SIKERSZTORIK
100% pszichológia: Ebben rejlik a Facebook, Snapchat és az Instagram sikerének titka
A Facebook több mint 2 milliárd, az Instagram 800 millió felhasználóval büszkélkedhet, a Snapchat-et pedig körülbelül 180 millióan használják naponta. Valójában miért kapnak ezek az alkalmazások ekkora figyelmet? Összegyűjtöttük az öt legfontosabb okot.
Siker2018. feb 15.
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Hogyan legyünk sikeresek a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben - az Alibaba tulajdonosának jó tanácsai
„Az életben nem az számít, hogy mennyi mindent értél el, hanem az, hogy hogyan élted meg a kemény napjaidat és a hibáidat.” Mondta Jack Ma.
Siker2018. feb 20.
Michael Bloomberg: öt tipp, hogy sikeres vállalkozó legyen
Mindössze öt dologról van szó, ám ezek betartásával lett sikeres vállalkozó Michael Bloomberg, akit később New York polgármesterének választottak.
Siker2018. máj 10.
Kezdő vállalkozó? Akkor erre az öt dologra figyeljen!
Bármibe, és bármikor is vág bele az ember, vannak általános szabályok, amelyek betartása nagy segítséget jelent a kezdő vállalkozónak. Mutatjuk, mit tart a legfontosabbnak egy sikeres vállalkozó, a JÓKENYÉR pékség tulajdonosa, Ludwig Klára.
Siker2018. nov 8.
Soros után ő a második leggazdagabb magyar
Thomas Peterffy, vagyis Péterffy Tamás 15-18 milliárd dollárra becsült vagyonával a világ 57. legtehetősebb embere.
Siker2019. jan 12.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.