Bácsfalvi András, az MKB Bank compliance igazgatója kapta idén az „Aranykaptár Díj”-at

Hírek2020. dec. 7.Növekedés.hu

A Magyar Bankszövetség a hitelintézeti szektor fejlődését és működését segítő, kiemelkedő egyéni teljesítmény elismerésére 2012-ben alapította meg „Aranykaptár Díj”-at.

A pénzintézet közelménye szerint az „Aranykaptár Díj” - mely a szorgalmat, a szervezettséget, a kitartást, a fáradhatatlanságot és a társadalmi hasznosságot szimbolizálja - a bankszektorban vagy azzal rokon területen eltöltött, kiemelkedően eredményes életút, vagy egy kimagasló eredményt létrehozó tevékenység elismerésére szolgál.

A Magyar Bankszövetség Elnöksége a bankszektorért végzett tevékenysége elismeréseként az idei évben dr. Bácsfalvi Andrást, az MKB Bank Nyrt. compliance igazgatóját részesítette az „Aranykaptár Díj” kitüntetésben.

Idézik dr. Bácsfalvi Andrást, aki azt mondta: 

"Nagyon büszke vagyok rá, hogy 37 évesen, tíz év pénzintézeti compliance múlttal, annak minden eredményével, tapasztalatával együtt a szakma méltónak talált az „Aranykaptár Díj”-ra. Az elismerés megerősít abban, hogy a jó úton haladok. Aránylag egyszerű, világos értékrendszerben dolgozom: a múltban, a jelenben és a jövőben is célom a prudens pénzintézeti működés feltételeinek, megfeleléseinek folyamatos, a lehető legmagasabb szintű biztosítása. Köszönöm munkatársaim együttműködését, hiszen az eredmény mindig a közösség egészének az érdeme".