Bemutatunk egy elképesztően fejlődő céget!

Hírek2017. dec 1.Növekedés.hu

Maple Plain, Minnesota – ez a település mindössze kétezer fős, rendkívül kicsi városka, de itt van a világ egyik legnagyobb, de mindenképpen a leggyorsabb gyára. Valójában csak képletesen. A Proto Labs cég központja található itt, amely azt hirdeti magáról, hogy a világ leggyorsabb gyártósora. A szolgáltatás nagyjából úgy néz, hogy amennyiben egy termékfejlesztőnek nagyon gyorsan szüksége van egyetlen darab termékre, egy prototípusra, akkor feltölti a cég felületeire a terveit, majd a Proto Labs pillanatok alatt megtervezi a pontos terméket és kedvező ajánlatot ad a kis sorozatú (akár egyetlen darabot jelentő) gyártásra. A termékfejlesztőknek, a szabadalmak tulajdonosainak nagyon fontos lehet a gyorsaság, és a Proto Labs ebben verhetetlen. Világszerte van már irodája, a cég nagyon rugalmas, 3D- nyomtatót, CNC-megmunkálót, mindenféle gépet használ, hogy aztán a sorozatgyártás előtt az ügyfelek tesztelhessék és finomíthassák az új ötleteiket. Miután a fejlesztő elfogadta a feltételeket, a Proto Labs gyártóberendezései egy darabot elkészítenek a tárgyból és egy nap alatt ki is szállítják az ügyfeleknek. A tőzsdén ez a cég most nagyon hasít, a részvények a nyáron 65-70 dollárért forogtak, november 30-án már 96 dollár volt a kurzus, és az elemzők szerint a sztori csak folytatódhat

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.