Budán lesz az egyik legújabb szurkolói zóna az EB alatt

Hírek2021. jún. 11.Növekedés.hu

A Foci EB első napján, június 11-én megnyitja kapuit a MOL Bajnokok Parkja is a Millenáris Parkban. A vállalat a 2000-es évek óta van jelen a magyar labdarúgásban, és jelenleg is a labdarúgó válogatott támogatója. 

Szurkolói zóna folyamatos programokkal

A Millenárison kialakított MOL Bajnokok Parkja a labdarúgó Európa-bajnokság idején speciális szurkolói zónával várja az érdeklődőket. A rendezők a mérkőzések mellett gyermekprogramokkal, sportbeszélgetésekkel, koncertekkel és a Magyar Filmintézetnek köszönhetően filmvetítéssel készülnek. A futballmeccseket a rajongók nagy kivetítőkön keresztül élvezhetik, a finom falatokról pedig egy igazi gasztro udvar gondoskodik, ahol mindenki megtalálja a kedvére való ínyencségeket.
Már reggeltől vár mindenkit a Fresh Corner, amely egy tökéletes helyszín a reggeli kávé elfogyasztásához. A rendezvény teljesen készpénzmentes, kizárólag bankkártyával és feltölthető kártyával tudnak fizetni a vendégek.

Szurkolói zóna a Millenáris Parkban

Hétvégén családi és sport programok

A hétvégéken a sportolásé és a családi programoké a főszerep. Szombatonként szabadtéri sport aktivitásokkal, vasárnaponként pedig gyermek és családi programokkal vár mindenkit a MOL Bajnokok Parkja. A legkisebbek gyermekkoncerteken és kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, de a szervezők természetesen az e-sport szerelmeseire is gondoltak: ők egy izgalmas MOL FIFA Gamer bajnokságban mérhetik össze a tudásukat. 

Millenáris szurkolói zóna: belépés ingyenes

A rendezvény látogatása ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött. A park nyitva tartása hétköznap 14 és 22 óra között, hétvégén pedig reggel 10 és 22 óra között lesz. Kivételek a 21 órás meccsek, amikor 23 óráig lesz a park látogatható.
 
További információk elérhetőek a programokkal kapcsolatban az esemény Facebook oldalán.