Ékszert ajándékba, azaz ajándékozz értéket!

Hírek2021. júl. 22.Növekedés.hu

Az iskola befejeztével sokan még csak eztán adják át a ballagási ajándékokat az általános iskolát vagy épp gimnáziumot elvégzett tanulóknak, és akkor még az egyetemistákat vagy a doktori fokozatot szerzőket nem is említettük. Persze ilyenkor indul a fejtörés, hogy mi legyen az, ami nem is kis értékű ajándék, és olyan is, amit akár évek, évtizedek múltával is szívesen pillant meg az ünnepelt. Ugye te is néztél már szembe ezzel a kihívással? Könyvutalvány vagy pénz? Nem az igazi, ugye?

Ha nőnemű ajándékozottnak keresel valami nagyszerű meglepetést, akkor az Ékszerkirály arany és ezüst ékszerei épp neked valóak!

Ami soha nem megy ki a divatból!

Ha nem a pillanatnyi divathóbortoknak szeretnél hódolni, és olyan ajándékot választani, ami most kifejezetten trendi, de esetleg két év múlva már inkább ciki lesz, akkor fontold meg alaposan a döntésed.

A klasszikus arany és ezüst ékszerek hosszú évszázadok óta töretlenül tartják a pozíciójukat. Aranyat és ezüstöt viselni mindig egyet jelentett a stílussal, szépérzékkel és kifinomultsággal. A viselőjüknek különleges megjelenést ad, nőiességet és magabiztosságot sugároz. Míg korábban a nagyon tehetős emberek engedhették csak meg maguknak, ma már teljesen elérhető közelségbe kerültek ezek az ékszerek, így nem is feltétlenül kell egy vagyont elkölteni ajándékra.

Ezüst, arany vagy rozé?

Persze az Ékszerkirály csapata is tisztában van azzal, hogy mindenkinek más az ízlése, de alapvetően ezzel a három színnel nem fogsz tudni mellélőni.

Ha a klasszikus arany annyira nem kedvence az ünnepeltnek, akkor bátran lehet nyúlni a rozéarany vagy épp az ezüst felé is.

Sőt, az újdonságok között is szerepel jó pár olyan, ami esetleg a kettő ötvözete, azaz a sárga- és a rozéarany, vagy épp az arany és ezüst kombója, így biztosan nem tévedhetsz nagyot akkor sem, ha nem ismered a célszemély preferenciáit.

Ha az anyag és a szín kérdését már eldöntötted, akkor már csak az van hátra, hogy milyen típusú ékszert válassz!

Az ünnepelt a bokaláncot, a nyakláncot vagy a karperecet szereti? Esetleg megszállottan gyűjti a gyűrűket vagy a fülbevalókat? Érdemes ezeket a lehető legpontosabban tisztázni, hogy az ajándékoddal igazi örömet okozz a szerettednek! 

Halljuk a kérdésed!

Szinte a fülünkben cseng a kérdésed: de hisz ő egy fiatal lány, biztosan értékelni fogja, viseli majd a tőlem kapott arany vagy ezüst ékszert?

Megnyugtatunk: a mai ékszerek tervezői igencsak tisztában vannak azzal, hogy melyik korosztályban mi a divatos, sikkes, menő. Így a fiatalabb korosztály számára nem csak a klasszikus megoldásokat kínálják, de modern és lendületes vonalvezetésű ékszerek közül is válogathatsz kedvedre! 

Nézz körül bátran, szemléld meg az ékszereket, képzeld el a viselőjén, és ha azt érzed, megtaláltad, amit keresel, akkor nincs más hátra, mint díszdobozzal együtt megrendelni!(X)