Elhunyt Vértes Gábor, a Pauker Nyomda alapítója

Hírek2021. dec. 6.Növekedés.hu

Vértes Gábor, a Nyomda és Papíripari Szövetség elnökhelyettese, a Pauker Nyomda Alapítója örökre eltávozott - írja a Nyomda és Papíripari Szövetség.

A Pauker Holding Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Vértes Gábor 18 évesen tudta meg, hogy valamikor családjáé volt a Pauker, amelyet 1902-ben alapított dédnagybácsikája - írja a transpack.hu.

Vértes Gábornak nagypapája barátja mesélt a gyönyörű nyomdászszakmáról, amivel egy életre meg is fertőzte. Két barátjával 1989-ben alapította meg a Pauker Nyomdát, ami mára Magyarország egyik vezető íves ofszet nyomdájává nőtte ki magát.


ember fotó vértes gábor

A vállalat számára mindig is kiemelkedő jelentőséggel bírt, hogy minőségi munkát végezzen partnerei számára. A Transcpack szaklapot is hosszú éveken át a Pauker nyomtatta. A cégvezető büszke volt arra, hogy a Pauker Nyomda neve egybe forrt a minőség, a megbízhatóság, valamint a korrekt, hosszú távú üzleti kapcsolatok fogalmával.

A minőségi munka mellett az emberi tényező is kiemelkedő alapérték a vállalatnál. Ugyan hosszú ideje nem tartozott Vértes Gáborhoz a gyakorlati munka, ahhoz mindig is ragaszkodott, hogy ő vegye fel az összes új munkavállalót.

Hitte, ha partnerként kezelik a munkatársakat, őket is érdekeltté teszik a cég sikereiben, az nemcsak a Paukernek, de a dolgozóknak is sikerélményt ad - írja a Transpack.

(Kép forrása: fedprint.hu)