Elindult a Bölcs Vár podcast csatornája

Hírek2020. szept. 2.Növekedés.hu

Világszerte így hazánkban is hónapról-hónapra egyre népszerűbbek az okostelefonról, tabletről, számítógépről bármikor elérhető és meghallgatható podcast-adások, csatornák. Augusztustól a Bölcs Vár saját podcast-csatornája is elindult. Adásaik már elérhetőek a legnépszerűbb platformokon: a Spotify-on, az Apple Podcast-en, a Google Podcast-en, a Breaker-en és a Radio Public-on is.

Folyamatosan frissülő és exkluzív podcast adásaikban a tervek szerint elsősorban különleges interjúkat, esemény- és élménybeszámolókat, valamint összefoglaló elemzéseket osztanak meg a Bölcs Várban zajló, kimagasló értéket képviselő, tudományos és oktatási munkáról, aktuális programjaikról és rendezvényeikről.

A már feltöltött interjúk között válogatva meghallgatható például Dubéczi Zoltán elnöki főtanácsadó részletes beszámolója az MNB globális szemléletű, világszínvonalú oktatási programjáról, vagy Baracskai Zoltán, a Széchényi István Egyetem világhírű professzorának izgalmas életútja.

Dr. Lehmann Kristóf, a Budapesti Corvinus Egyetem MNB Intézetének vezetője többek közt Ázsia felemelkedéséről, a közgazdaságtani oktatás előtt álló új kihívásokról és a kínai Fudan Egyetemről is beszél, míg a legfrissebben feltöltött adásban dr. Fehér Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem executive degree programokért és szakirányú továbbképzésekért felelős dékánja részletesen is bemutatja a Fudan-Corvinus Double Degree kettős diplomát adó MBA-program legfontosabb elemeit.

A Tudás Házának podcast adásai meghallgathatók és követhetők az alábbi platformokon:

Spotify

Apple podcast

Google Podcast

Breaker

Radio Public