FinTech koronavírus idején: kihívás vagy lehetőség?

Hírek2020. szept. 2.Növekedés.hu

FinTech koronavírus idején: kihívás vagy lehetőség? Ez a címe az MKT Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztálya következő panelbeszélgetésének – az 58. Közgazdász-vándorgyűlés fintech szekciójában. A beszélgetést szerdán kora délután rögzítettük az MKT közösségi terében. A beszélgetés – a konferencia többi szekciójával együtt – szeptember 24-től lesz megnézhető-meghallgatható a kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu oldalon.

A beszélgetés kezdetén Pintér Éva, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docens, a Corvinus Fintech Center stratégiai vezetője, az MKT Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztályának elnöke osztotta meg gondolatait az érdeklődőkkel. Az ezt követő beszélgetés során – Fáykiss Péter, a Magyar Nemzeti Bank digitalizációért felelős igazgatója moderálásával – Barna Balázs, a Transferwise európai terjeszkedésért felelős vezetője, Harmati László, az Erste Bank Hungary Zrt. vezérigazgató-helyettese; Huszár István, a Bankmonitor.hu ügyvezetője és Kurtisz Krisztián, az UNIQA Biztosító Zrt. vezérigazgatója, a CHERRISK by UNIQA ügyvezetője vitatta meg a koronavírus hatásait a fintech-szektorra.

A szekció panelbeszélgetései – több más tematikus szekció programjával együtt – 2020. szeptember 24-én, csütörtökön 10 órától lesznek megnézhetők-meghallgathatók a konferencia honlapján. A tanácskozás szeptember 24-25-én élőben streamelt, plenáris programja ide kattintva elérhető.