Elindult a regisztráció a nyíregyházi Közgazdász-vándorgyűlésre!

Hírek2024. júl. 9.Növekedés.hu

Izgalmas, érdekes programra készülhetnek a 62. Közgazdász-vándorgyűlés résztvevői: a konferencia nyitó plenáris ülésén Matolcsy György jegybankelnök, Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter és Varga Mihály pénzügyminiszter, a záró plenáris ülésen pedig Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, Horváth Gábor, a Költségvetési Tanács elnöke és Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke osztja meg gondolatait a hallgatósággal.

A konferenciájára – amelynek 2024. szeptember 5–6-án a Nyíregyházi Egyetem ad otthont – mintegy 700 kárpát-medencei magyar közgazdászt vár az MKT. A helyszínen két plenáris és 16 szekcióülés mintegy száz előadója várja majd a résztvevőket. Az idei konferencia központi témáját a versenyképesség kérdései adják majd. Idén is lesz Bankvezérek kerekasztala, makrogazdasági elemzői fórum, lesz szó korrupcióról, innovációról, és az olimpia után számíthatunk egy-két friss olimpiai bajnokunk részvételére is.

A konferenciára az MKT tagjai idén is jelentős kedvezménnyel regisztrálhatnak. További információk a programról a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ honlapon olvashatók. A 62. Közgazdász-vándorgyűlésre regisztrálni ezen a linken lehet.