Euromoney díjat kapott az APELSO Trust

Hírek2022. feb. 9.Növekedés.hu

A Euromoney "Privátbanki és vagyonkezelői felmérés 2022" (Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2022) felmérésében az APELSO Trust lett a magyarországi „Family Offices” kategóriájának győztese. A Euromoney által évente elvégzett privátbanki és vagyonkezelési felmérés régiónként és szolgáltatási területenként nyújt minőségszempontú áttekintést a privátbanki szektor legkiválóbb szolgáltatásairól. A díjazottak kiválasztása a bankok által szolgáltatott adatok és a versenytársak megítélése alapján történik.

A vagyonkezelés területén odaítélt díjak közül a legrangosabbak közé tartoznak a Euromoney éves Private Banking elismerései.

Idén 88 ország privátbankjai és privátbanki intézményeinek vagyonkezelői vettek részt a felmérésben, és azokat a cégeket kellett megjelölniük, amelyeket a legnagyobb versenytársaiknak tartanak.

A Euromoney 2021-es felmérése a Family Office szolgáltatások kategóriában az APELSO Trust-ot már tavaly is a második helyre rangsorolta, az OTP-t követően. 

Antall György, az APELSO Trust egyik alapítója a Euromoney elismerés kapcsán elmondta:

Dr. Antall György (Forrás: Apelso)

„Megtisztelő számunkra, hogy szolgáltatásainkat a magyar piac elismerte, s így a neves Euromoney rangsorban megjelenhettünk. Ezúton is köszönjük partnereink és versenytársaink megtisztelő szavazatát, Az elmúlt években arra törekedtünk, hogy a nyugati, első sorban az angolszász világban már jól ismert, family office szolgáltatásokat hazai ügyfeleink számára magas minőségben, kompromisszumok nélkül biztosítsuk. A magyar piac véleménye, melyet a Euromoney rangsor első helyezése mutat, azt bizonyítja, hogy munkálkodásunk eredményes, legfőképpen pedig a piac számára látható volt. Hálás vagyok kiváló csapatunk elkötelezett és kemény munkájáért, amit a családi vagyonmegőrzés és gyarapítás terén végeznek és köszönjük ügyfeleinknek is a bizalmat.”

Az ünnepélyes díjátadóra 2022.április 27-én kerül sor Londonban.