Európai Top Employer 2019 elismerést kapott az UniCredit

Hírek2019. feb. 1.Növekedés.hu

Országszintű minősítést nyert el Olaszországban, Németországban, Oroszországban, Horvátországban és Bulgáriában

 A munkavállalóinak kínált kiemelkedő lehetőségeknek köszönhetően az UniCredit a tavalyit követően immár a második évben is megkapta a Top Employers Institute hivatalos minősítését, ami megerősíti, hogy a csoport kiváló munkahely.

A Top Employers Institute által minden évben elvégzett nemzetközi kutatás a világ vezető munkáltatóit ismeri el: azokat, amelyek kiváló feltételeket biztosítanak a munkavállalóknak, gondozzák és fejlesztik a tehetségeket a szervezet minden szintjén, és törekednek munkáltatói gyakorlataik folyamatos optimalizálására.

Az Európai Top Employer minősítést az UniCredit az Olaszországban, Németországban, Oroszországban, Horvátországban és Bulgáriában elért helyi minősítésnek köszönhetően nyerte el, akárcsak 2018-ban.

„Az, hogy egymást követő két évben is megkaptuk az Európai Top Employer minősítést, arról tanúskodik, hogy az UniCredit továbbra is áldoz kollégái fejlődésére, és olyan pozitív munkakörnyezetet teremt, amelyben valamennyi munkatársunk elkötelezett és aktívan hozzájárulhat a csoport teljesítményéhez.

Arra törekszünk, hogy az európai pénzügyi szektor egyik legjobb munkáltatója legyünk, és e célunk elérése érdekében konkrét lépéseket teszünk a sokszínűséget, a befogadást, a tiszteletet és az etikai szempontokat szem előtt tartva” – mondta Paolo Cornetta, a csoport humántőkéért felelős vezetője.