Ezek a világ legexkluzívabb hoteljei - ha már nem jutunk el ide, nézegessük a képeket

Hírek2018. jún 12.Növekedés.hu

A világ legelitebb hoteljei, olyan élményt nyújtanak milliárdos és milliomos vendégeiknek, amikről az átlagember csak álmodik. A CNN összegyűjtötte a világ 5 legjobb szolgáltatást nyújtó luxus hoteljét.

Four Seasons Resort Bali (Sayan Bali)

A szálloda 42 privát villát foglal magában, teljesen szeparált, dzsungel környezetben. Mindegyik villához tartozik egy  medence is. Olyan sztárok szálltak már meg itt, mint például Julia Roberts vagy Barack és Michelle Obama. Szobák: 569 dollártól éjszakánként

Hotel Bel-Air (Los Angeles)

Elrejtve a Los Angeles-i kanyonok között, a Hotel Bel-Air, LA egyik legexkluzívabb környékén található. A hotel 103 szobát és lakosztályt tartalmaz, amelyekben kandalló és akár fűtött medence is található. A diszkrét elhelyezkedés miatt olyan ikonok kedvelt helye volt, mint Robert Redford, Marilyn Monroe és Grace Kelly, akiről egy lakosztályt is elneveztek. Szobák: 545 dollártól éjszakánkánt

Royal Mansour (Marrakés)

A Royal Mansour, Marokkó uralkodója VI Mohammed megbízásából épült, így nem meglepő, hogy elképesztően fényűző. Az üvegablakokat kézzel készített mozaikok díszítik és a padlót selyemszőnyegek borítják. Szobák: 1336 dollártól éjszakánként The Brando Resort (Tahiti) Amikor szuper exkluzivitásról és egekig magasló árakról van szó a Brando az első. A resort egy privát szigeten épült, és a hotel nevét Marlon Brando tiszteletére adták, mert ő volt a sziget tulajdonosa elég sokáig. Brando 35 környezetbarát villát működtet privát medencével és direkt tengerparti hozzáféréssel. Nem meglepő, hogy olyan vendégek látogatják, mint Leonardo DiCaprio, Beyoncé vagy az Obama házaspár. Szobák: 3700 dollártól éjszakánként Ashford Kastély (Cong, Írország) A mesebeli kastélyt 1228-ban építették és a méretei elképesztőek. A kastélyt kristály csillárok, antik ír műemlékek díszítik. A hotel 82 szobát tartalmaz, az összes egyedi berendezéssel készült, így valóban hihetjük, hogy a kastélyban élünk. Szobák: 488 dollártól éjszakánként  

SIKERSZTORIK
Richard Branson: a mindennapi sportolás készít fel a sikerekre
Branson szerint egy nap nem múlhat el sport nélkül. Napi kétszer teniszezik, illetve emellett minden nap 40 percen át súlyt is emel. A Bloomberg legfrissebb adatai szerint a 2000-ben lovaggá ütött angol üzletember 5,3 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.
Siker2019. ápr 20.
Tudta, hogy az isteni Michelangelo zseniális üzletember is volt?
Levélváltásaiban jellemzően nem művészetről, sokkal inkább olcsón megszerezhető birtokokról, szerencsés adásvételekről folyt a szó.
Siker2019. ápr 6.
Erről mondott le Bill Gates és Warren Buffett a siker érdekében
Amikor valakinek a sikerére gondolunk, gyakran megfeledkezünk arról, hogy annak eléréséhez mennyi erőfeszítés szükséges.
Hírek2019. feb 1.
A briteket kiléptető Michel Barnier Európa legveszélyesebb embere
A francia néppárti politikusnak nemcsak Theresa Mayt sikerült kiütnie a ringből, de eddig azt is elérte, hogy az Unió végig egységes maradjon mögötte.
Elemzések2019. ápr 12.
A világ 10 legjobb üzleti egyeteme – Európa beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat
Rögtön az első helyen egy európai intézmény, amely beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat: a Harvardot, az MIT-t és a Standfordot. Ne Oxfordra gondoljunk!
Hírek2019. ápr 14.
Weiss Manfréd: a XX. század leginnovatívabb magyar vállalkozója
A csepeli mágnás báró úgy pörgette fel a magyar gazdaságot, ahogy arra azóta sem volt példa.
Elemzések2019. márc 24.