Felszentelték a GVH új székházát

Hírek2022. dec. 15.Növekedés.hu

A nemzeti versenyhatóság már az új székhelyén végzi a feladatait; védi a fogyasztókat, segíti a jogkövetésre törekvő vállakozásokat és őrködik a piaci verseny tisztasága felett. Az adventi várakozás időszakában 2022. december 15-én sor került a GVH új székházának felszentelésére.

A Gazdasági Versenyhivatal karácsony előtti, ünnepi állománygyűlésére a hivatal új székhelyén került sor. A hagyománynak számító rendezvényen Kálmán Peregrin, a Páduai Szent Antal Plébánia plébánosa megáldotta a GVH munkáját és felszentelte a hivatal épületét. 

Rigó Csaba Balázs, a GVH elnöke köszöntőjében így fogalmazott: 

A magyar nemzeti versenyhatóság 2022-ben is maradéktalanul ellátta feladatait, miközben növelte térnyerését a nemzetközi szintéren. Köszönöm valamennyi munkatársamnak! Fontosnak tartom, hogy minden évben a Jóisten áldását kérjük a szolgálatunkra. Hálás vagyok Kálmán Peregrin Főtisztelendő Plébános Úrnak, hogy felszentelte a hivatalunk új épületszárnyát, amely mintegy 135 szakembernek biztosít méltó elhelyezést.

Az eseményen vendégként részt vett Ekler Gergely, a Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalvezetője, valamint dr. Bak László és dr. Tóth András elnökhelyettesek és dr. Sipos Attila főtitkár. A szertartás után a GVH munkatársai közös zenéléssel, kötetlen beszélgetéssel búcsúztatták az évet és merítettek erőt a jövő évi feladatok ellátásához.