Gulácsi Péter és Nikolics Nemanja a legértékesebb magyar futballista

Hírek2018. márc 23.Növekedés.hu

A jelenleg 27 tagú magyar labdarugó válogatott keretben Gulácsi Péter, a Bundesligában szereplő RB Leipzig kapusa és a Chicago Fire-ben játszó gólvágó, Nikolics Nemanja a legértékesebb játékos, a transfermarkt.de 4,5 millió euróra becsüli piaci értéküket. A hazai bajnokságban szereplők között Kenneth Otigba és Varga Roland (mindkettő Ferencváros) a legértékesebb, 1-1 millió euróval. A labdarugók piaci értékét mérő német portál friss értékelése szerint a magyar válogatott keret összértéke 31,5 millió euró. Az élen légiósok szerepelnek, Gulácsit és Nikolicsot az AL-Vahda-ban játszó Dzsudzsák Balázs (3,5 millió euró) és a Bologna középpályása Nagy Ádám követi (3 millió euró). A légiósok között milliomos még Kádár Tamás (Dinamo Kiev) és Szalai Ádám (Hoffenheim) 2-2 millió euróval, valamint Lang Ádám 1,2 és Németh Krisztián 1 millió euróval. A magyar labdarugó válogatott jelenleg 50. a FIFA világranglistáján. A Kazahsztán és Skócia elleni felkészülési mérkőzésre összeállt 27 tagú keretben 14 légiós szerepel, az átlagéletkor 27,7 év. A még nem említett játékosok piaci értéke 300-800 ezer euró között mozog.

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.