Hiánypótló kötet jelenik meg a közgazdaságról

Hírek2023. nov. 7.Növekedés.hu

KÖZgazdaságról KÖZérthetően – ezzel a címmel jelenik meg Csath Magdolna egyetemi tanárnak, az MKT Innovációs Szakosztálya alelnökének, a Versenyképességi és az Informatikai Szakosztályok elnökségi tagjának könyve a Kairosz Kiadó gondozásában.

A kötet célja, hogy „rendet tegyen” a közbeszédben sajnos gyakran pontatlanul használt, alapvető közgazdasági fogalmakat illetően.

A könyvet egy kerekasztal-beszélgetés keretében mutatja be az MKT Innovációs Szakosztálya 2023. november 27-én, hétfőn 14 órától az MKT közösségi terében (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78., I. emelet).

A könyvbemutató résztvevői: Csath Magdolna egyetemi tanár, a kötet szerzője; Hergár Eszter, a Pénziránytű Alapítvány kuratóriumi elnöke; Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója és Szabó Anna gazdasági újságíró, a Növekedés.hu portál főszerkesztője.

Moderátor: Szabó István, az ELTE TTK Központi Kutató és Ipari Kapcsolatok Centrum igazgatója, az MKT Innovációs Szakosztályának elnöke.

A könyvbemutatón és azt követően a kiadótól az MKT tagjai 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a kötetet személyesen a Kairosz könyvesboltjában (1135 Szegedi út 43.), vagy a www.kairosz.hu honlapon rendelve (átutalásos fizetést választva, a megjegyzés rovatban a „Magyar Közgazdasági Társaság tagja vagyok” jelzéssel).