Ismerkedjen meg az egyedülálló Panatta futópadokkal! 

Hírek2021. júl. 14.Növekedés.hu

A futás egy olyan természetes mozgásforma, amely mindamellett, hogy átmozgatja az egész testet és amely által az összes izomcsoport dolgozik, kifejezetten hasznos az állóképesség fenntartására és a hatékony fogyáshoz és alakformáláshoz egyaránt.

Ennek tükrében érdemes megismerkednie a Mánia Fitness-nél beszerezhető Panatta futópadok egyikével, hiszen ha esik, ha fúj, kényelmesen megedzheti izmait általa, saját otthonában vagy az Ön által üzemeltetett edzőteremben. A termékkínálat igen széles, így garantáltan kiválaszthatja az Ön igényeihez leginkább igazodó darabot.

Miért válassza a Panattát?

A Panatta egy olyan olasz márka, amely méltán híres az edzőgépek piacán, hiszen a tervezőmérnökök közreműködésével, a világszínvonalú ergonómiai és különleges megoldások belecsempészésével kívánták egyedülállóvá tenni a gépeket. A legendás Pininfarina alkotta meg a Panatta Kardió Fitnesz gépeket, amelyek az évek elteltével és a piaci trendek, valamint újítások követésével megnövelték rajongótáborát. Egyedi formatervezésüknek köszönhetően egyből a felhasználók szívébe lopják be magukat a márka kiemelt termékei. 

Mindemellett pedig a kompakt csúcstechnológiás gépek ár-érték arányban is kiválóak. Kialakításuknak köszönhetően bármely testalkattal rendelkező sportolni vágyó felhasználóhoz képesek igazodni. Kijelzőjük kifejezetten felhasználóbarát, valamint számos beállítás elvégezhető.

A Panatta legnépszerűbb futógépei

A legnépszerűbb Panatta futópadok egyike a Runner Touch, amely felhasználóbarát kijelzője különleges LCD háttérvilágítással rendelkezik. Multimédiás megoldásának köszönhetően edzés közben hallgathatja kedvenc zenéjét, a rádiót, sőt még kedvenc sorozatáról sem kell lemaradnia. Böngészhet az interneten, és akár dolgozhat is edzés közben. Mindemellett edzésprogramok széles választéka várja, így biztosan nem fogja megunni a futást.

A Runner New Gold futópad teljes mértékben a letisztult stílust képviseli. Felülete könnyen kezelhető, és edzésprogramjai szintén egyszerűen kiválaszthatók az intuitív kijelzőnek köszönhetően. Telefonok és különböző edzéshez szükséges tárgyak elrejtésére is lehetőség van a rekeszeknek és a palacktartóknak köszönhetően. Rendelkezik beépített pulzusérzékelővel, és automatikus polár kiegészítő érzékelésére is képes.

A Runner Fenix LED hasonló előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. Amennyiben szeretne részletesebben megismerkedni a Panatta futógépeivel, akkor látogasson el a Mánia Fitness weboldalára, ahol minden lényeges információt megtalálhat a beszerzésével és a funkcióival kapcsolatban.

Végül a Runner Fenix Touch egy kifejezetten új érintőképernyős konzol, amely LCD háttérvilágítással ellátott kijelzővel rendelkezik. Mindemellett pedig szintén alkalmas filmek és zenék lejátszására.(X)