Itt szórják a pénzüket az amerikai milliomosok

Hírek2018. júl 9.Növekedés.hu

A floridai Bal Harbour Shops olyan exkluzív márkáknak ad otthont, mint a Versace, a Gucci vagy a Chanel, és inkább hajaz egy trópusi üdülőhelyre, mint egy nyüzsgő bevásárlóközpontra. A Bal Harbour Shops egy luxus bevásárlóközpont a tengerparton, Bal Harbour, Miami területén. A trópusokat megidéző bevásárlóközpont 466.000 négyzetméteren terül el, kínálatában csúcsminőségű üzletek és éttermek is megtalálhatóak. Az egyedileg készített egydarabos árukról, és limitált kiadású tételeiről híres pláza, sokkal több egy egyszerű bevásárlóközpontál: a tavakkal és pálmafákkal körbevett pláza olyan exkluzív neveket sorakoztathat fel többek között, mint a Gucci, a Moncler, az Alexander McQueen, a Graff, a Versace, a Miu Miu, a Carolina Herrera, az Escada, az Hublot, a Roberto Cavalli, a Chanel és a Neiman Marcus márkabolt. Ezek a márkák pedig épp elég indokot szolgáltatnak a lelkes vevőknek, hogy akár a világ más pontjairól is ellátogassanak az egyedi hangulatú plázába. Ha a luxus butikok nem teljesítenek jól, akkor más tervezői márkákkal helyettesítik őket. Még várólista is van, szinte lehetetlen azonnal helyet bérelni a komplexumban. A pláza időnként otthont ad exkluzív sajtóeseményeknek, blogger rendezvényeknek és divatbemutatóknak is. (via Business Insider)

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.