Két nagyösszegű közbeszerzésen nyert a 4iG

Hírek2021. szept. 3.Növekedés.hu

A két keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, a beszerzésekben érintett szervezetek igényei alapján a majdani egyes konkrét beszerzéseket újra megversenyeztetik a keretmegállapodást kötő konzorciumok között. E keretmegállapodások időtartama a hatálybalépést követő legfeljebb 48 hónap.

A Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. („DKÜ”) a 4iG által vezetett konzorcium ajánlatát nyertes ajánlatként hirdette ki.

A keretmegállapodás megkötésére irányuló közbeszerzési eljárás a 301/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó szervezetek részére „Alkalmazásfejlesztési szolgáltatások EU-s forrásból (SWFE)” tárgyában két részben.

  • Első rész: MS .NET és MS Business Intelligence fejlesztési szolgáltatások,
  • Második rész: Java vagy Business Intelligence fejlesztési szolgáltatások.

Az eljárás mindkét részében öt-öt különböző közös ajánlattevői konzorciumot hirdetett ki nyertesként a DKÜ, amelyből mindkét részben az egyik a 4iG vezette közös ajánlattevői konzorcium.

A keretmegállapodás keretösszege nettó 520 000 000 000 Ft.

A keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az érintett szervezetek igényei alapján az egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a keretmegállapodásban résztvevő konzorciumok között. A keretmegállapodás időtartama a hatálybalépésétől számított legfeljebb 48 hónap.

Egy másik közleményben a 4iG bejelentette azt is, hogy a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. („DKÜ”) egy másk, a 4iG által vezetett konzorcium ajánlatát szintén nyertes ajánlatként hirdette ki.

A keretmegállapodás megkötésére irányuló közbeszerzési eljárás a 301/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó szervezetek részére „Alkalmazásfejlesztési és üzemeltetés támogatási szolgáltatások (SWF)” tárgyában két részben. Első rész: MS .NET és MS Business Intelligence fejlesztési szolgáltatások, második rész: Java vagy Business Intelligence fejlesztési szolgáltatások.

Az eljárás mindkét részében négy-négy különböző közös ajánlattevői konzorciumot hirdetett ki nyertesként a DKÜ, amelyből a második részben az egyik a 4iG vezette közös ajánlattevői konzorcium.

A keretmegállapodás keretösszege nettó 90 000 000 000 Ft. A második rész keretösszege nettó 60 000 000 000 Ft.

A keretmegállapodás ebben az esetben sem biztosít automatikus megrendeléseket, az érintett szervezetek igényei alapján az egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a keretmegállapodásban résztvevő konzorciumok között. A keretmegállapodás időtartama a hatálybalépésétől számított legfeljebb 48 hónap.