Komoly luxuscsomagot kapnak az Oscar-jelöltek – Hajóút és kannabiszos csoki is jár a csillagoknak

Hírek2020. feb. 8.D.J.

A fontosabb díjak jelöltjeinek idén 66 millió forint értékben adnak ajándékokat.

Az Amerikai Filmakadémia gálája mindig is a fényűzésről szólt. Ez természetesen idén se lesz másképp. A neves eseményen már a pezsgők is egyediek lesznek.

Egy francia champagne-ház a Piper-Heidsieck olyan címkézett üvegeket fog feltálalni, amelyek az alkoholtilalom idejét fogják megidézni (a szeszes italokat ugyanis épp 100 éve tiltották be az Egyesült Államokban).

Az ételeket egy sztárséf Wolfgang Puck fogja készíteni. Ha mindez nem lenne elég a fontosabb kategóriákban jelölést kapott hollywoodi színészek és rendezők még egy luxuscsomagot is kapnak ajándékba.

Akkoris ha nem nyernek díjat.

Ezt a szokást most már 18 éve egy amerikai marketingcég a Distinctive Assets tartja életben. A bőségszarujuk a „Mindenki nyer” nevet kapta.

Idén többek közt van benne 12 napos hajóút, aranyból és ezüstből készült karkötő, koktélokhoz használható szirup, műszempilla, kannabisz tartalmú csokoládé, luxus párna kollekció és arany nyaklánc is. A figyelmességek sorában van pár meglepő tétel: például egy aranyozott elektromos cigi, egy "digitális fejpánt", illetve egy olyan készülék is, amely kielemzi a vizeletet.

Mindemellett a jelölt hírességek egy kaliforniai gyógyfürdőbe, illetve egy hawaii szállodába is ingyen mehetnek. Tíz alkalom erejéig pedig díjmentesen felkereshetnek egy Los Angeles-i személyi edzőt. Aki esetleg mozgás nélkül szeretne csinosabbá válni az elmehet egy New York-i szépségklinikára. A kiadásait 25 ezer dollár erejéig fedezik. Az ajándékok összértéke átváltva a 66 millió forintot is elérheti. Ami már csak azért is soknak tűnik, mert a hollywoodi csillagok minderre egyáltalán nincsenek rászorulva.