Konténeres sittszállítás Kispesten? Minden további nélkül!

Hírek2021. aug. 14.Növekedés.hu

Kispesten is mindennapos a konténeres sittszállítás, még ha erről eddig nem is tudtál. Márpedig érdemes tudnod, mert legtöbbünknek az élete során legalább egyszer szüksége lesz erre a szolgáltatásra. Ha most még nem érted, hogy miért írom ezt, akkor várj, olvass tovább, és hamarosan megtudod. És ezek szerint még előtted áll, hogy igénybe vedd ezt a szolgáltatást. Nézzük, mi fán terem a konténeres sittszállítás a 19. kerületben!

Ekkor lehet szükséged neked is konténeres sittszállításra

Ha még nem vetted igénybe ezt a szolgáltatást, akkor valószínűleg még nem építkeztél. Vagy nem újítottál fel, illetve nem is bontottál le épületet, hogy újat építs. Márpedig ha ezek közül bármelyikre is sor kerül, akkor garantálom, hogy eszedbe fog jutni az, amit most írok.

Ahhoz, hogy egy építkezés vagy egy felújítás, egy bontás megfelelő ütemben haladjon, szükség van a hulladék folyamatos elszállítására. Persze ez megoldható akár úgy is, hogy aki délelőtt fúr-farag, építkezik vagy bont, az délután szállítja a sittet. De sokkal hatékonyabb megoldás ennél a konténeres sittszállítás. Ezzel ugyanis biztosítva van az építkezésen keletkező hulladék helye és rendszeres elszállítása is. Ez pedig csak megegyezés kérdése a szállítócéggel.

Ha nincs útban a sitt, akkor gyorsabbá válik a munka és persze kényelmesebbé is. Épp ezért szeretik nagyon ezt a megoldást, mely egyfajta sztenderddé vált az építőiparban.

Amire érdemes figyelned

Fontos, hogy nagyjából meg tudd saccolni, hogy hány köbméter hulladékot fogsz kitermelni a munkálatok során. Ökölszabály, hogy amennyit kalkulálsz, annál garantáltan legalább eggyel nagyobb konténerre lesz szükséged. Ha a legnagyobbat saccolod, akkor rendeld azt, de akkor számolj azzal, hogy legalább 2 kör lesz, mire eltűnik az összes törmelék.

Fontos kérdés, hogy hova fogjátok tudni letenni a konténert. Ezt előre fixáld le, nem akkor kell kitalálnod, amikor hozzák a tárolót. Ez azért fontos, mert nem mindegy, hogy saját telken belül került-e elhelyezésre. Ha ott, akkor nincs gond, mehet a le- és felpakolás, csak férjen be a szállítóautó a kapun.

Ha viszont tömblakás felújításáról van például szó, akkor jó eséllyel marad a közterületen való elhelyezés. Ez viszont előkészületekkel és némi plusz kiadással is jár. Ugyanis ekkor területfoglalási engedélyt kell kérned a kispesti önkormányzattól, melynek díja is van. Ezzel mindenképp kalkulálj. De még így is megéri ez a megoldás, mert a sittet valahogy el kell tüntetned. És ennél jobb megoldás nemigen létezik.

Rendelj időben konténert!

Ha nyáron akarod igénybe venni ezt a szolgáltatás, akkor ne késlekedj a megrendeléssel! Ebben az időszakban ugyanis megnő rá a kereslet. És nagyon nem leszel boldog, ha emiatt fog csúszni az építkezés vagy a felújítás. Már napokkal a munkák megkezdése előtt rendeld meg a szállítást, hogy biztosan ki tudjanak szolgálni. Gyors építkezést kívánunk neked!(X)