Koszos az autón a fényszóró búra? Válasszunk megfelelő készítményt a probléma megoldására!

Hírek2021. szept. 20.Növekedés.hu

Hogyha az autó fényszóró búrájának, illetve a külső műanyag és gumi felületeinek az ápolásáról van szó, akkor a megfelelő eszközzel sokat tehetünk a cél eléréséért. Mikor koszolódik el a fényszóró búrája, illetve a műanyag és gumi felületek? Milyen módon lehet megoldani a problémát? Erre keressük a választ cikkünkben.

Bárhogy is szeretnénk elkerülni, az autó fényszóró búrája és műanyag felületei szennyezettek lesznek

Persze csakis akkor, ha a járművet nemcsak a garázsban tartjuk. Merthogy az autó rendszeres használatának mondhatni automatikus velejárója az, hogy a külső felületei bizony szennyezetté válnak.

A fényszóró búrán ottmaradnak a különféle szennyeződések, emiatt kopott és matt hatást kelt, ezen felül pedig a műanyag és a gumi esztétikai állapota is sokat eshet vissza a megtett kilométerek hatására. Habár ezt elkerülni szinte lehetetlen, ugyanakkor az utólagos kezelés reális megoldást jelenthet.

Persze kiemelten fontos, hogy megfelelően készüljünk fel az autó műanyag és gumi felületeinek a tisztítására és ápolására.

Egyáltalán nem mindegy, mivel és hogyan akarjuk tisztítani a műanyagot és a fényszóró búrát

Merthogy a fentebb sorolt felületek alapvető sajátossága, hogy meglehetősen kényesek. Úgyhogy erősen javasolt odafigyelni a tisztításukhoz és ápolásukhoz alkalmazott készítmények minőségére, eredetére és összetételére.

Ha egy-egy kevésbé megbízható készítménnyel esnénk neki a fényszóró búra vagy bármelyik külső borítás ápolásának, az kicsit olyan lenne, mintha ágyúval lőnénk verébre. Pedig a hathatós eredményen túl arra sem árt figyelni, hogy a készítmény lehetőleg ne tegyen kárt magában a felületben.

Úgyhogy itt jön képbe reális lehetőségként a Gyeon Trim Q2 alkalmazása. A miértről és a hogyanról mindjárt lesz szó bővebben is.

A Gyeon Trim Q2 kiemelkedő hatásfoka és leginkább javasolt alkalmazása

A Gyeon Trim Q2 speciális kerámia alkotóelemeket tartalmazva remekül passzol ahhoz, hogy a külső oldalon helyet kapó fényszóró búrát, a műanyagot vagy a gumi részeket hatékonyan tudjuk ápolni és tisztítani autónkon.

A legjobb, hogy a használata is borzasztó egyszerű. Előtte persze nem árt alaposan megmosni a komplett autót, hogy a Polirtech webshopban beszerezhető Gyeon Trim Q2 tényleg kifejthesse a jótékony hatását. Utána rázzuk fel a flakont, majd fújjuk egyenletesen a felületre.

Gyakorlatilag ennyiből áll össze a Gyeon Trim Q2 alkalmazásának célravezető gyakorlata. Maximum annyit érdemes még pluszban megtenni, hogy egy tiszta és minőségi törlőkendő segítségével letörölgetjük az autóról a felesleget.

A munka eredménye pedig önmagáért beszél majd. Vagyis a fényszóró búra, a műanyag és a gumi hirtelen úgy fog kinézni, mintha éveket fiatalodott volna. Méghozzá tartós eredménnyel, köszönhetően a Gyeon Trim Q2 kiemelkedő hatásfokának.(X)