Már 250-en végeztek a MOL-OTP suliban

Hírek2017. nov 13.Növekedés.hu

A közép- és nagyvállalatok középvezetőinek indít új üzleti képzést a School for Executive Education and Development (SEED). Az angol nyelvű képzés elsősorban azoknak a középvezetőknek kínál fejlődési lehetőséget, akik már kisebb csapatot vezetnek. A Foundations of Management program egyedülálló módszerrel teszi hatékonyabbá a vezetők munkáját. A résztvevők saját munkatársaik és csapataik menedzselésében és az üzleti hatékonyság területén is jelentős fejlődésre számíthatnak a program elvégzése után. A program felépítése és az oktatói, mentori gárda egyedülálló nemcsak hazai, de nemzetközi viszonylatban is. A képzés elkezdődött, jövő évben négy alkalommal – februárban, áprilisban, szeptemberben és novemberben – indít újabb kurzust a SEED üzleti iskola. Az MOL és az OTP által alapított iskolában három éve zajlik angol nyelvű üzleti képzés: a felsővezetőket célzó Business Leadership Program évente többször, az alapvetően fiatal szakértőknek és menedzsereknek szóló part-time MBA program pedig évente, legközelebb 2018 szeptemberében indul. A három éve működő iskolaképzésein eddig több mint kétszázötvenen vettek részt.  

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.