Maria Keffler: Összefogásra van szükség a társadalomban a gyermekek védelmében – könyvbemutató az MCC-ben

Hírek2022. márc. 2.Növekedés.hu

Vissza kell foglalnunk a nyelvet – hívta fel a figyelmet Maria Keffler. Az amerikai író, pedagógus kiemelte, a genderideológia követői az elmúlt időszakban sajátos kifejezéseket, nyelvi fordulatokat, új szabályokat hoztak létre. Szerinte mindez oda vezet, hogy nem csak speciális nemi kategóriák születtek, hanem a gender-nyelvet nem használókat kirekesztik a társadalomból. A számos gyermekvédelmi non-profit szervezet vezetője a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti központjában mutatta be most már magyar nyelven is megjelent kötetét, amelynek címe: Visszalépés, visszaváltozás és megtisztulás – Szabadítsa ki gyermekét a genderkultuszból.

Az MCC Press által kiadott könyvben Maria Keffler azt fejti ki, hogy a gender- és transzideológia kultusszá vált, amely megjelenik a társadalmi kultúra szinte minden szegletében és uralkodó kultúrává válásra törekszik. Az író szerint a probléma azzal van, hogy aki ennek a „maffiaszerű” ideológiának ellentmond, kizárják az iskolából, kirúgják a munkahelyéről vagy megszégyenítik a médiában. Összefogásra van szükség a társadalomban a gyermekek, szüleik és a családok védelmében – tette hozzá.

Forrás: MCC/Gyurkovits Tamás

Keffler művében útmutatást nyújt családoknak, hogyan védekezhetnek sikeresen a gender lobbi gyermekeket célzó retorikája ellen, valamint segít visszaterelni őket a hagyományos családmodell nyújtotta biztonságos környezetbe. Az író, pedagógus 2018 óta aktívan fellép a hagyományos családmodell védelme érdekében, valamint a transzgender ideológiával átfűtött politikai közbeszéd ellen is számtalan alkalommal felszólalt már. A szerzővel az MCC rendezvényén Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője beszélgetett.

Az MCC több mint huszonöt éve elkötelezett a tudományos és közéleti témák felvetése, az intellektuális csaták megvívását körülvevő nyitott és érdeklődő légkör megteremtése iránt. A tehetséggondozó intézmény mintegy két évtizedes könyvkiadási hagyományait továbbvivő MCC Press az elmúlt évben 23 könyvet adott ki a magyar olvasóközönségnek hazai szerzők és külföldi, nemzetközileg elismert írók tollából. Az idei évben mintegy 70 kötet megjelentetését céloztuk meg, melyek közül több mű középpontjában is a genderelméletről szóló politikai-tudományos diskurzus áll.