Megújult a Menedzserszövetség

Hírek2019. máj. 23.Növekedés.hu

A Menedzserek Országos Szövetsége megtartotta idei első sajtótájékoztatóját 2019. május 22.-én, a budapesti Larus Rendezvényközpontban. Az esemény apropója az volt, hogy a szövetség megújult arculattal, új műsorral és programokkal jelentkezik. A programon részt vett: Szirmák Botond - Menedzserszövetség elnök, Boros Péter – Menedzserszövetség elnökségi tag, Buday Kollárik Tímea – Menedzserszövetség ügyvezető, Magony Szilvia – Menedzserszövetség operatív vezető, Rasztovits Dávid – Menedzserszövetség digitális felületekért felelős vezető. Az esemény díszvendége volt: Bojár Gábor – a Graphisoft szoftverfejlesztő cég, a Graphisoft Park és az Aquincumi Technológiai Intézet alapítója valamint Bombera Krisztina – televíziós műsorvezető, riporter.

Menedzserszövetség ügyvezetésének megújulása

A nagysikerű 25. Jubileumi Év Menedzsere Díjátadó Gálát követően a Menedzserszövetség Elnöksége elfogadta a 2019/2020-ra vonatkozó stratégiai tervet és a Szövetség megújult arculatát! A fejlesztések végrehajtására vonatkozó első lépésként Buday Kollárik Tímea ügyvezető mellett megújították az ügyvezetés operatív működését is, mely az alábbi munkatársakkal bővült: Magony Szilvia operatív vezető, Dull Emese operatív vezetői asszisztens, Rasztovits Dávid Norbert, digitális felületekért felelős vezető, Győri Eszter ügyvezetői asszisztens és Dalnoki Mónika pénzügyes.

  1. Év Menedzsere Díjátadó Gála tervei
    Új időpont - Új helyszín
    2020. Március 7. - Várkert Bazár

A Menedzserszövetség a 26. Év Menedzsere díj, a 20. Év Fiatal Menedzsere díj, az 5. Életműdíj, a 3. Volkswagennel közös Kék Innovációs Különdíj és a 2. Menedzserek a Társadalomért Különdíj mellett első alkalommal adja majd át a Legsikeresebb Női Menedzser és a Jövő Menedzsere Különdíjakat.

Menedzserszövetség arculati megújulása

A jubileumi esemény arculatának megújulásának nagy sikerét követően a 2020-ban 30 éves Szövetség teljes arculati megújítása mellett döntött az elnökség. Az arculati megújulás többek között új logót és új weboldalt eredményezett. (www.menedzserek.hu) Szirmák Botond a Menedzserszövetség elnöke kiemelte, hogy a Szövetség életében a digitalizáció, valamint a fiatal generáció elérése különös fontosságú, éppen ezért a Szövetség 2019-2020 években további új programok és események bevezetését tervezi.

CEC EUROPEAN MANAGERS

Az Európai Menedzserek Szövetsége 2019. Május 20-i belgrádi ülésén hivatalosan is elfogadta a Menedzserek Országos Szövetségének tagi jelentkezését, így a CEC European Managers teljes jogú tagja lett a Menedzserszövetség.

Jövő Menedzsere Program

A Menedzserszövetség, 2020. Március 7-én megrendezésre kerülő 26. Év Menedzsere Díjátadó Gála eseményen új kategóriaként, a Jövő Menedzsere Díj átadását tervezi. Ezzel párhuzamosan célként tűzte ki egy, a Szövetség által koordinált mentor program életrehívását. Miután a Jövő Menedzsere Díjhoz rendkívül jól illeszthető a Mentor Program, illetve a két program erősíti egymást, ezért a két kezdeményezést közös platformon kezeli a Szövetség.

Koncepció

 A Mentor Program elsődleges célja a vezetői tudás és tapasztalatok megosztása személyes beszélgetések során, olyan 30 év alatti fiatal vezetőkkel, akik fejlődni és tanulni szeretnének Magyarország kiemelkedő és elismert top menedzsereitől. A koncepció megalkotásánál a nemzetközi trendeket és a realitást vettük figyelembe, melyek megfelelő kiindulópontként szolgáltak a program kialakításával kapcsolatban. A programba Szövetségi tagok és külsős vezetők is jelentkezhetnek. A kurzus hatszor két óra beszélgetést és képzést foglal magában személyes vagy online kurzus formájában.

Business Menü

A Menedzserek Országos Szövetsége új műsorformátummal jelentkezik Bombera Krisztina műsorvezetésével, mely a Menedzserszövetség és a Volkswagen támogatásával, a Dining Guide által ajánlott éttermekben valósul meg. A Business Menü, több mint egy üzleti ebéd!
Értékteremtő siker sztorik, emberi történetek példamutatásról, családról, üzletről, további célokról, ismert cégvezetőkkel. Az első adás helyszínéül a Rosenstein Vendéglő szolgált, a műsor főszereplője Bojár Gábor a Graphisoft szoftverfejlesztő cég, a Graphisoft Park és az Aquincumi Technológiai Intézet alapítója.

A teljes adás 2019.május 22.-től tekinthető meg a Szövetség youtube csatornáján (https://www.youtube.com/channel/UCnmX3LYDNHaHIqTmWS1dpYQ) és facebook oldalán.